Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 2388
poprzednia |
Witam. Wybiera się ktos może na borówkę i maliny w okolice Moguer?
witaj mam nadzieje ze ja
A przez kogo jedziesz?
my się wybieramy we trzech z ogłoszenia danego przez [email]
My tez wybieramy sie przez Pania Anie .Kiedy jest wyjazd nie wiemy podobno w kwietniu ,jesli macie jakies informacje ,dzielcie sie(:
ja dostałem informację że wyjazd jest 4 kwietnia z Wrocławia lub Krakowa. Godzina i dokładne miejsce ma być podane niedługo. My wybieramy Kraków jako miejsce startu.
My jestesmy ze Szczecina ,Jedziemy z Wroclawia ,Jedzie ktos z tego miasta ? Czy ktos byl na tego typu zbiorach? Czy wiecie cos na ten temat
na pewno ktoś będzie jechał z Wrocławia, pewnie to jest ten sam autokar wyrusza z Krakowa przez Wrocław i do Hiszpanii. Wydaje mi się że jest to wyjazd z cała grupą i nikt do innej pracy nie będzie jechał tym autokarem
Hej, ja też jadę z Wrocławia. Wyjazd ma być między 4 a 10 kwietnia
A jedzie jakaś dziewczyna?
witam a mozna wiedziec skad wy wiecie juz kiedy bedzie wyjazd i skad?
ja wczoraj otrzymalem maila od anny mróz z ogolnymi warunkami i odeslalem dane i nr tel i czekam na telefon od anny.
Tez sie wybieram jak cos to pisac na [gg]
Cytat: Paulla22
A jedzie jakaś dziewczyna?
jadą dziewczyny,czekamy tylko na tel,od tej pani
A skąd jedziecie z Wrocławia czy Krakowa?
A skąd jedziecie z Wrocławia czy Krakowa?

jedziemy z krakowa
oby tylko dobrze trafic. gg.107671
Myślę ze będzie dobrze. Dzwoniłam do koleżnaki która jest na truskawkach w Moguer, ona pracowała przy malinie i borówce mówiła że praca jest fajna i lżejsza od truskawek.
Myślę ze będzie dobrze. Dzwoniłam do koleżnaki która jest na truskawkach w Moguer, ona pracowała przy malinie i borówce mówiła że praca jest fajna i lżejsza od truskawek.
a czy ty tez jestes zdecydowana jechac? my dislalysmy maila ze jestesmy na liscie? a ty?

no na logike powinna byc lzejsza od truskawek biorac pod uwage krzak maliny a krzak truskawki roznica jest a i podejrzewam ze to chodzi o borówki amerykanskie czyli te rosnace na drzewkach bo napewno nie te borówki co sa u nas w lasach.
A co do pracy to powiem tak iz uwazam ze tak calkiem lekko to napewno nie bedzie ze wzgledu na dwie rzeczy na warunki pogodowe czyli upał i na czas dojrzewania maliny która w upale dojrzewa bardzo szybko i pewnie trzeba bedzie ja szybko zbierac zeby nie przedojrzala.
To by było tyle w tym temacie.
witam ja sie też zapisalam na malinki bo wyjazd na fresy nie wypalił
na jakie fresy?
Tak zapisałam się. Fresy to jest wyjazd na truskawki
a ma ktoś jakieś bliższe informację co do zakwaterowania?
hej, ja sie zastanawiam wlasnie czy tez sie do p.Anny nie zapisac, mozecie podac wiecej info? moje gg [.....], pozdrawiam (:
edytowany przez moderatora: 29 mar 2011
Zakwaterowanie jest darmowe, bo mieszkać będziemy na finkach przy polu, tylko wyżywienie jest we własnym zakresie.
Do Slaskie67
Podaj swój numer gg jak możesz
TAK SOBIE DUMAŁEM I Z TEGO DUMANIA WYNIKA ZE ZASTANAWIA MNIE CO NAJMNIEJ DWIE RZECZY.
I SZUKAM ODPOWIEDZI NA TE DWA PYTANIA
PYTANIE 1 KIM JEST ANNA MRÓZ BO NIKT Z OSÓB KTÓRE TAM BYŁY NIE KOJARZY TEJ OSOBY???
PYTANIE 2 CZEMU ANNA MRÓZ NIE POBIERA ZADNEGO WPISOWEGO???
Do Slaskie67
Podaj swój numer gg jak możesz

34747932 Ewa
Cytat: piter77
TAK SOBIE DUMAŁEM I Z TEGO DUMANIA WYNIKA ZE ZASTANAWIA MNIE CO NAJMNIEJ DWIE RZECZY.
I SZUKAM ODPOWIEDZI NA TE DWA PYTANIA
PYTANIE 1 KIM JEST ANNA MRÓZ BO NIKT Z OSÓB KTÓRE TAM BYŁY NIE KOJARZY TEJ OSOBY???
PYTANIE 2 CZEMU ANNA MRÓZ NIE POBIERA ZADNEGO WPISOWEGO???

To chyba dobrze, ze nie pobiera wpisowego, bo jednemu wyslalam i slad po nim zaginal..
Przed chwila dostalem odpowiedz ze jestem na liscie.Wyjezdzam z Krakowa .Witam wszystkich
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 2388
poprzednia |

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie