praca w Hiszpani przy zbiorach jabłek 2012

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 66
Masz ci los jablka w Palos(::::
A morze Banany?(:
-Nie banany nie.!
-Na Pewno................................................................................................. Groszek(:
Dla tamtej Pani Brawa!

Pozdrawiam Wszystkich
Jablka w Palos
A moze banany?
Nie.Banany nie(:
-hm
Na.... pewno.......................................................................................................................groszek (:(:(:(:
A Pani zielonooka prosze sprawdzic w lustrze czy oczy sa naprawde zielone .
Pozdrawiam

Roberto tą dziewczynę porostu ktoś źle poinformował,to wcale nie jest śmieszne ze mamy durnych urzędników...
Podaj mi numer teł do tego Urzędu który wysyła cie na te Jabłka ja zadzwonie .no posmialismy sie ale to faktycznie trzeba wyjasnic bo niedosc ze laska wyjeżdża pierwszy raz to jeszcze niewiadoni gdzie trafi...
no włąsnie, a praca na jabłkach to co innego jak zrywanie truskawek, pewnie dziewczyna by sie lekko rozczarowala, ze zamiast stojącej pracy przy drzewkach , trzeba naginac z wózkiem w błocie w rajkach zgiętym w pałąk i nawet sie wyprostowac nie mozna .
No juz na samą mysl mnie boli w zeszłym roku na campani zlapala .nie rwa kulszowa trzymała mnie 5.iesie,y biegiem ile zrzarlam tabletek i czopek ale w farmacji juz Sery nie chcieli mi sprzedawać leków
Sorki za błędy.z telefonu ciężko się pisze
Polecam wszyskim film, o chemii w rolnictwie pt.zanim przeklna nas dzieci
do zielonka20 kiedy wyjezdzasz na zbiory jabłek, jestem z podkarpacia i tez sie zastanawiam nad wyjazdem
no
w srode jade do alicante do pracy przy sadzeniu/scinaniu roslin w tunelach. czy pomoze mi ktos??? jak tam jest i co z praca?
szukam dziewczym do pracy pod leida pilne praca na almacenie

Ja jestem zainteresowana pracą rzem z koleżanką!
moj nr 723516034
dziewczyny co z wami prawie zero odzewu szukam 10 dziewczyn do pracy od zaraz wyjazd w czwartek dzwoncie numer podalam wyzej.praca legalna i
pewna
hejka czy ktos widzial ogloszenie od maria na brzoskwinie podobno jakies pakowanie w torebki.nie wiecie czy to walek
Cześć mam pytanie. Około 15 lipca wybieram sie z koleżanką do Danii na zbiory czereśni. Czy był ktos tam wcześniej i moglibyście mi napisać jak tam jest. Czy wypłacaja kase no i wogule czy warto pozdrawiam. I czy ktoś jedzie z pomorza?????????
zwroc uwage tak jak w poscie o truskawkach czy nie zadaja wczesniej pieniedzy
No właśnie nie żądają żadnych pieniedzy
hej no własnie wiecie cos o tych brzoskwiniach i ich tobebkowaniu
np ja iwem ze za brzoskwinaimi i trebakami kryje sie mario wyludzacz zaliczek..i zawsze jakon daje ogloszenie to czesc ludzi jest wycyckana przez niego z kasy ..tzn on pobiera wiecej zaliczek niz w relau jest tam miejsc pracy..to przestepca wyludzacz..czesc ludzi faktycznie jedzie pracowac bo ktos musi grzbiet schylac..od Hiszpanow nie da rady wyciagnac zaliczki jedynie od polakow bo sa dalekoi sanaiwni i maj trudna sytuacje finasowa..tu nie idzie o oferowanie pracy ti idzie i jak najwieksze wyciagniecie zaliczek od jak najwiekszej grupy osob...Przy tak wysokim bezrobociu wHiszpani mogliby torebkowac hiszpanie wiec po co daje ogloszenia wPl...by wycyganic zaliczki..Zaliczka jest tu slowem kluczowym..bo ja nie neguje tego ze tak jest jaks praca zaniskie pieniadze..jest..ale zaliczke powiedzmy od 100 osb po 30 eu..to on sobie w kieszen wlozy i pojedzie zona na wakacje
sorry za literowki..ale da sie rozczytac..
Cytat: SettediNove
np ja wiem ze za brzoskwinaimi i torebkami kryje sie mario wyludzacz zaliczek..i zawsze jak on daje ogloszenie to czesc ludzi jest wycyckana przez niego z kasy ..tzn on pobiera wiecej zaliczek niz w relau jest tam miejsc pracy..to przestepca wyludzacz..czesc ludzi faktycznie jedzie pracowac bo ktos musi grzbiet schylac..od Hiszpanow nie da rady wyciagnac zaliczki jedynie od polakow bo sa daleko i sa naiwni i maja trudna sytuacje finasowa..tu nie idzie o oferowanie pracy tu idzie i jak najwieksze wyciagniecie zaliczek od jak najwiekszej grupy osob...Przy tak wysokim bezrobociu w Hiszpani mogliby torebkowac Hiszpanie wiec po co daje ogloszenia wPl...by wycyganic zaliczki..Zaliczka jest tu slowem kluczowym..bo ja nie neguje tego ze tak jest jakas praca za niskie pieniadze/5 eu/h/..jest..ale zaliczke powiedzmy od 100 osb po 30 eu..to on sobie w kieszen wlozy i pojedzie z zona na wakacje
Cytat: zielonooka20
jako zaliczke musialam przelac na konto 130 zł niejakiemu Mario joaquin alcaraz wrobela wogole jedzie ktoś z podkarpacia?i kto to jest ten Mario Joaquin Alcaraz Wrobel?obawiac sie go?:D

to jest dopiero ewenement
wplacic debilowi na konto kase
a tyle sie tu wałkuje o tym ze to wyłudzacz i oszust

nie obawiaj sie wrobelka
wrobelek cie tylko wyluska z kasiorki hehe
np ja wiem ze za brzoskwinaimi i torebkami kryje sie mario wyludzacz zaliczek..i zawsze jak on daje ogloszenie to czesc ludzi jest wycyckana przez niego z kasy ..tzn on pobiera wiecej zaliczek niz w relau jest tam miejsc pracy..to przestepca wyludzacz..czesc ludzi faktycznie jedzie pracowac bo ktos musi grzbiet schylac..od Hiszpanow nie da rady wyciagnac zaliczki jedynie od polakow bo sa daleko i sa naiwni i maja trudna sytuacje finasowa..tu nie idzie o oferowanie pracy tu idzie i jak najwieksze wyciagniecie zaliczek od jak najwiekszej grupy osob...Przy tak wysokim bezrobociu w Hiszpani mogliby torebkowac Hiszpanie wiec po co daje ogloszenia wPl...by wycyganic zaliczki..Zaliczka jest tu slowem kluczowym..bo ja nie neguje tego ze tak jest jakas praca za niskie pieniadze/5 eu/h/..jest..ale zaliczke powiedzmy od 100 osb po 30 eu..to on sobie w kieszen wlozy i pojedzie z zona na wakacje
koleżanko proponuję abyś już zapisała się do psychiatry a potem wzieła skierownie na terapie do psychologa masz obsesję związaną z Mariem.....jedz do niego pogadaj sobie wyjasniej sprawe i zostaw te swoje wywody dla siebie jak masz odrobinę rozumu jeszcze skożystaj....:)
MENITA próżne twoje rady bo jak ktoś ma krosty na mózgu to mu już nic nie pomoże,najlepszy psychiatra nie da rady...
edytowany przez morena7236: 13 lip 2012
hejka co z tym mariem napisal do mnie ze jak jestem w hiszpani to praca jest od zaraz i kazal zadzwonic jedzie ktos na te brzoskwinie dajcie znac
dziewczyny nie znam żadnej z was i dlategoi mówie a raczej piszę do was przestańcie winic za własne porażki .....wyjechałyście? praca była ? a jak sie wykazałyście w realjach hiszpańskich to wasz problem....nie mari el numero uno na tym forum zapłaciłyście ok....30 euro was zruinowało..?słuchajcie kochane laseczki dla bardzo zainteresowanych podam własnego meila ale nie o to chodzi chodzi o to że zrekrutować można tysiąc ludzi ale taka rekrutację robi sie raz na kilka lat i te osoby zrekrutowane będą powoływane w potrzebie i nie łudzcie sie ,że dostaniecie pracę teraz bez numerów NIE
ale jak juz aczynacie szarpać się z kims kto już ma was na listach do poboru do pracy ,że ktos zechce miec kłopoty z wami poza waszym krajem gdybyście zyły z tym kto po was przyjechał do polski juz pewnie byłybyście teraz w pracy ja sama czekałam kilka miesięcy mimo ,że mam znajomości stare kampo ale juz teraz wiem ,że przepisy sie zmieniły i do pracy moga was wziąść ludzie którzy maja podpisane umowy do przywożenia ludzi uspokujcie się i zadzwoncie jak chcecie pracować za granicą do tych którym zaufaliście wcześniej
np ja iwem ze za brzoskwinaimi i trebakami kryje sie mario wyludzacz zaliczek..i zawsze jakon daje ogloszenie to czesc ludzi jest wycyckana przez niego z kasy ..tzn on pobiera wiecej zaliczek niz w relau jest tam miejsc pracy..to przestepca wyludzacz..czesc ludzi faktycznie jedzie pracowac bo ktos musi grzbiet schylac..od Hiszpanow nie da rady wyciagnac zaliczki jedynie od polakow bo sa dalekoi sanaiwni i maj trudna sytuacje finasowa..tu nie idzie o oferowanie pracy ti idzie i jak najwieksze wyciagniecie zaliczek od jak najwiekszej grupy osob...Przy tak wysokim bezrobociu wHiszpani mogliby torebkowac hiszpanie wiec po co daje ogloszenia wPl...by wycyganic zaliczki..Zaliczka jest tu slowem kluczowym..bo ja nie neguje tego ze tak jest jaks praca zaniskie pieniadze..jest..ale zaliczke powiedzmy od 100 osb po 30 eu..to on sobie w kieszen wlozy i pojedzie zona na wakacje
hehe prędzej z kochanicami bo żone to jeszcze trzeba mieć _ dawno już tego drania zostawiła .
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 66