Bardzo Bardzo Proszę!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Mam prośbę.... a mianowice czy ktoś mógłby mi przetłumaczyć poniższy tekst na j. hiszpański? Bardzo prosze!!!!! Uratujcie mnie!!! proszę o szybko odp bo poczekuje na zaraz. Zgóry bardzo a to bardzo dziękuje!!!! :)
A oto tekst:
Polska komedia romantyczna. On - samotny amant. Ona - samotna matka poszukująca stałego partnera. Oboje poszukują miłości. Michał jest współwłaścicielem dużej firmy architektonicznej. Prowadzi nudne życie, którego częścią jest Agata , z którą ma przelotny romans. Michał wraz ze swą ekipą architektów dostaje zlecenie na wykonanie zabudowy architektonicznej jednego z sopockich hoteli. Wówczas w jego firmie zostaje zatrudniona Julia, która od razu wpada mu w oko. Pewnego dnia do drzwi jego mieszkania puka mała dziewczyna, Michalina twierdząc, że Michał jest jej ojcem.
Es una comedia polaca del cone romántico.Él- un amante solitario.Ella- una madre soltera en busca de un compañero sentimental.Los dos buscan el amor.Michał ( Miguel)es uno de los propietrarios de una empresa de proyectos de arquitectura.Su vida parece aburrida, Agata forma parte de ella.Tienen una aventura sentimental pasajera.Michał consigue con sus compañeros de trabajo un encargo importante para hacer la obra en unos de los hoteles de Sopot.Entonces en su emnpresa empieza a trabajar Julia.esta chica desde principio le gusta a Michał.
Una tarde, en la puerta de casa de Michał, aparece una niña,Michalina, y dice ser su hija.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie