przetłumaczy ktoś wiersz?

Temat przeniesiony do archwium.
31-42 z 42
| następna
nio bo jak ktoś chce udać mądrzejszego niż jest w rzeczywistości, pisze w innym języku w nadziei, że zrozumienie tego sprawi reszcie jakieś trudności.... nic bardziej mylnego;p

i milej reszty wakacji zycze. ja jade jutro do (tej w koncu twojej) Hiszpanii;p
Ya me aburro leyendo tus tonterias. Y escribo en otro idioma porque me da la gana. Acaso no eres experta en español? Bueno y en la groseria tambien.Que lo pases bien en mi España, a ver si se te aclaran algunas cosas. Sera chocante tu gramatica del libro y la que se habla. Ademas la mayoria de los profesores de dos naciones dicen que todavia no existe un buen libro para aprender todos los trucos del español. Pero tu seguramente opinas otra cosa.Seras capaz de corregir a un nativo?
zakrencik...mozesz mi to potlumzcyc bo chcialabym z tej wymiany zdan wiedziec wiecej (choc to nie moja sprawa) np. co znaczy Ah y por cierto me hace mucha gracia tu nick traducido al español...??
albo Bea moze Ty?? ja juz nic nie lapie:) a chce sie nauczy jezyka...
Ah y por
>cierto me hace mucha gracia tu nick traducido al español...??

A przy okazji, bawi mnie twoj nick przetlumaczony na hiszpanski.

Ciekawe co na to anasza obrazalska ale pewnie na odpowiedz poczekamy bo przeciez pojechala do mojej Hiszpani hehehehe.
a to cie zadziwie:P pozdrowienia z twojej hiszpanii:P co do twojej powyzszej wypowiedzi, kto ci powiedzial, ze ja sie tylko z ksiazek ucze, hee?? bo to chyba ty masz zamiar poprawiac nativow, skoro oni sadza tak, jak ja.
panie sie juz pewnie pogubily w swojej zadziornosci, swej literackiej swady i erudycji, i zatracily sens tej strony. Dziewczyny, jestesie nieodrodnymi corami polskiej ziemi i tutejszego warcholstwa, nawet zyjac w Hiszpanii - wiec sie laskawie juz uspokojcie i oszczedzcie - przynajmniej mi - mi zgryzliwych uwag.

pozdrawiam z barcelony, c/vista alegre, dwie przecznice za Liceu.
sory za tą głupia kłutnie +) kasuje ten etmat by wam ulzyc +) hehe pozdro i jeszcze raz dzięki BeaI
a włąsnie chce to skasować ale czy sie da? wrrr.... albo ja jestem jakaś głupia albo tu niema takiej opcji +(
hehehehehee paso, zakrencik
Pozdrawiam z Madrytu, ale przeciez wcale nie musisz tego czytac, sa tu ciekawsze rzeczy
O rany! O co chodzi? Z każdej informacji można czegoś się nauczyć i wyciągnąć coś dla siebie, a nie od razu wszystko kasować. To może jeszcze cenzurę wprowadzić. I mówić tylko to, co jest "odpowiednie". Mnie tam nie przeszkadza żadna dyskusja. A jak nie chcę, to po prostu nie czytam.

Saludos :))
hehe pozdro z c/travessera de gracia (szkolencja moja).
Temat przeniesiony do archwium.
31-42 z 42
| następna