Hszpański w Poznaniu

Temat przeniesiony do archwium.
Czy mogłyby się tu wpisac osoby, które wybierają się na fil. hiszpańską do Poznania (UAM)?
Ja na pewno będę tam składać papiery. Do Poznania mam niedaleko, a poza tym będę tam miała większe szanse niż na innych uczelniach, bo osoby które zdają hiszpański na maturze mają wyższy przelicznik punktów... nie wiem, czy jest tak jeszcze na jakiejś innej uczelni. Myślę jeszcze o UJ, ale tam chyba trudniej się dostać.
Wie ktoś może ile osób było na jedno miejsce w zeszłym roku na UAMie?
Ja też tam składam i prawdę mówiąc bardzo chciałabym się tam dostać, bo tak szczerze to nic innego mnie nie interesuje (prawie :P). No ale zobaczymy.
Co do Twojego pytania o ilość osób, to według ludzi z UAM są 3 osoby na miejsce. Powiedzieli mi to na drzwiach otwartych, ale nie wiem skąd wzięli te dane i z jakiego roku. Ale prawda jest taka, że miejsc jest niewiele :(
Cze hehadto
Jakbyś mógł i chciał to wystukaj to w [gg]
to mnie trochę ucieszyłaś, ja też słyszałam , że są trzy osoby na miejsce ale trudno było mi w to uwierzyć, bo na innych uczelniach jest nawet kilkanaście... eh, chciałabym się tam dostać! a miejsc rzeczywiście jest niewiele:(
w zeszlym roku bylo 3,57 osob na 1 miejsce.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa