Kusry hiszpańskiego - wrocław

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
Chciałam Was zapytać o opinie na temat wrocławskich szół - Olita, czy Ty chodziłaś na jakiś przygotowawczy kurs do DELE?
Możecie mi polecić jakieś dobre wrocławskie szkoły? Najlepiej takie, które przygotowują do DELE Superior.
Czy w ogóle jakieś szkoły we Wro przygotowują do DELE?
Co do "El universo" - dzwoniłam dzisiaj do nich, bo słyszałam, że to dobra szkoła. Trymestr kosztuje 600 złotych, czyli rok wynosi 1800 zł. Tylko, że zajęcia są dwa razy w tygodniu tylko po 50 minut.. Jakoś mało...
No nic, czekam na Wsze opinie
Zmarznięta Arco
hello:) ja chodzilam na kursy na sjo na ae, tam przygotowuja do intermedio, basico i superiora i wlasnie tam odbywaja sie egzaminy, jest fajnie a kurs 1200 za od teraz do maja (nasz sie skonczyl 3 dni przed egzaminem) platne w ratach, po 1,5 h 2 razyw tyg
Cześć,
ja też szukam szkoły hiszpańskiego. W tamtym roku chodziłam do Empiku. Było bardzo Ok. Ale w tym roku nie chcą stworzyć grupy zaawansowanej dla trzech osób. Także mam jeszcze 2 osoby, które też chcą sie uczyć i nie mają gdzie:((( My jesteśmy po 2 Venie. Ciekawi mnie na jakim poziomie jesteś Ty, bo jeśli tak jak my to możemy razem stworzyć grupę. Mój mail: [email] Odpisz bo to dla nas pilna sprawa. Dzięki
Karola
No to myślę, że jesteśmy na podobnym poziomie, bardzo chętnie do Was dołącze.
Szukam kursu hiszpańskiego podczas wakacji, może jest jakiś na Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu. [email]
a ja mogę polecić Color Latino - też nowa szkoła, ale z doświadczonymi nauczycielami i w centrum Wro, zajęcia niedrogie i czadowe i muy divertido!
Cześć,

Planuję zacząć naukę hiszpańskiego od tego roku. Szukam dobrej szkoły we Wrocławiu. Zastanawiam się nad:
- Sin Fronteras
- El Universo
- Color Latino

Czy ktoś mogłby wypowiedzieć się na temat tych szkół? :) Jaki poziom, czy dużo wynosi się z zajęć, jak atmosfera, jak dobrze przygotowują do egzaminów DELE itp?
Ceny znam, poza El Universo, niestety na ich stronie nie znalazłem cennika.
Będę wdzięczny za jakiekolwiek dobre rady i opinie! :)
elko, a jak wygladaja koszty nauki w empiku?
Hej, polecam Color Latino. Szkola nastawiona tylko na hiszpanski i portugalski. Z tego co wiem, to maja malutkie grupy, native speakerow i chyba nie sa bardzo drodzy. Na pewno wiem, ze prowadza zajecia po 1,5 godz. Slyszalam, ze sa dobrze wyposazeni - maja tablice interaktywna. No i organizuja dodatkowe rozne "atrakcje". Sprawdz!
Polecam Color Latino. Wesołe zajęcia, dużo można się nauczyc, profesjonalni lektorzy, ciekawy program i tanio!!!
Polecam El Universo. To szkola istniejaca od wielu lat co najlepiej o nich swiadczy. Bardzo sie staraja zeby lektorzy dobrze uczyli i widac, ze ich na biezaco szkola. Robia swietne fiesty i warsztaty, ale najwazniejsze ze skutecznie ucza. Poza tym dostali akredytacje kuratorium oswiaty. Maja chyba 15 lektorow i to zarowno Polakow jak i "nativos". Zajrzyj i popytaj.
a jak cenowo wygląda El Universo? Szukam cennika, ale jakoś nie mogę znaleźc:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa