gdzie???

Temat przeniesiony do archwium.
hejka
Interesują mnie studia z językiem hiszpańskim ale od podstwa, czy są takie w Polsce??
Akademia Ekonomiczna w Katowicach - studiuję od podstaw i jestem z tego dumny! Pozdrawiam panią... jak jej tam.... :]
Ale czy coś takiego jak filologia hiszpańska lub iberystyka jest od podstaw hiszpański?
NKJO w Bydgoszczy proponuje kurs "0" przygotowujący do filologii hiszpańskiej.Możesz ją studiować NP.właśnie w NKJO w Bydgoszczy pod patronatem UW.Jest to roczny dzienny kurs, kosztuje chyba ok.250 zł. miesięcznie, po nim właśnie możesz zdawać do NKJO w Bydgoszczy.Jest to jedyne państwowe kolegium w Polsce,które ma hispanistykę.Więcej info na stronce:www.nkjo.bydgoszcz.pl
na ogol na filologiach tworza grupy, dla tych co sie juz uczyli, i dla tych co nie
na filologii to już warto znać język ;) Radzę poszukać niedrogich korepetycji,alb poduczyc sie samemu. Un beso!
jest we wrocławiu, poznaniu i warszawie na pewno od podstaw. reszta nie wiem ale chyba też
A gdzie w Poznaniu Wrocławiu i Warszawie od podstaw?
oczywiscie NIE TYLKO od podstaw. w poznaniu na UAM oczywiscie. a reszty nie wiem bo jestem z poznania ;]
we wro najczesniej od podstaw bo na zaawansowana grupe nie ma tylu osob nigdy...hmm a gdzie?? no zgadnijmy...politechnika:P chyba nie:D wiec skoro panstwowo to pewnie uni:P
wystarczy uzyc wyszukiwarki:) to naprawde proste urzadzenie:)
No, ale na uniwerku w Poznaniu trzeba znać hiszpański, bo jest rozmowa w hiszpańskim:( i na wrocławskim jest tak samo
Temat przeniesiony do archwium.