Filologia hiszpańska UAM- dokumenty!!

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie,drodzy współuczestnicy niedoli rekrutacyjnej:).
Czy ktoś z was orientuje się,jakie konkretnie dokumenty treba złożyć, by dostać się na ten kierunek?I czy trzeba dostarczyć świadectwo ukończenia liceum??Bo na stronie jest napisane,że je się składa,gdy wymaga tego rekrutacja na dany kierunek...Ale skąd ja mam to wiedzieć??
Liczę na waszą inteligencję i dobre serce,i z góry dziękuje za pomoc:).
Co z wami??Tylu chętnych,a nikt nic nie wie??Haloooooooooooo:).
Musisz oddać: podanie, kopie uwierzytelnioną przez notariusza bądz dyrektora szkoły śwaiadectwa ukończenia szkoły ponadgimnzazjalnej(a to uwierzytelnienie można na miejscu zrobic na uczelni), dalej musisz zostawić tak jak wyżej ze świadectwem ukończenia szkoły świadectwo maturalne, orzeczenie lekarskie, kserokopie dowodu osbistego, 4 fotografie 37/52 i jedną na nośniku multimedialnym.To chyba wszystko. pozdrawiam
skladasz podanie elektr i wydruk, oryginal wplaty i swiadectwo maturalne(kopia, odpis lub kop posw przez dyra) i to wszystko! reszte jak sie dostaniesz. czytajcie uwazniej, wszystko jaest na stronie instytutu
Z tym uamem to uważajcie

"Dzin dybry

Chciałbym podziękować Wam za szybką odpowiedź pisemną w sprawie decyzji mojego odwołania. Już myślałem, że to nigdy do mnie nie dojdzie, bo po co skoro i tak się nie dostałem a taka osobę się ignoruje w Was. Całe szczęście, że listonosz przyniósł to wtedy, gdy chciało mi się srać. Juz miałem iść po srajtaśmę kiedy zapukał do mnie listonosz. Wtedy powiedziałem "Wasza uczelnia rzeczywiście realizuje moje pragnienia". Bo co by to było gdybym zesrał sie w drodze po tą srajtaśmę? Nawet sobie tego nie wyobrażacie.

Zyczę Wam, aby ktos kiedyś zignorował Was tak jak Państwo mnie. Będę innych uprzedzał o Waszej uczelni na wszelaki sposób."