kto się zdecydował na WSSM w Łodzi?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!
Jestem ciekawa kto się zdecydował na wssm w Łodzi, na iberystykę zaocznie, czy dużo osób będzie dojezdzac spoza Lodzi (i jak będziecie rozwiazywać problem z noclegiem itp.) no i w ogole kto, bo możnaby się poznać :)
Pozdrawiam cieplutko
No hej! Ja jestem na 3cim roku zaocznych więc do zobaczenia w październiku :) Z tego co się orientuję to ogromna większość dojeżdża spoza Łodzi, ja też bo z 3miasta, radzę szukać noclegu już teraz, bo jest bardzo trudno coś znaleźć w przyzwoitej cenie. Pozdrawiam
Witaj!
Wlasciwie nawet specjalnie nie wiem jak szukac, sprawdzam na gumtree.lodz, nie ma tam za wiele.Sa oferty ,ale bardziej sie oplaca z kims a ja nikogo nie znam.Bede miala naprawde daleko? A Ty jak szukasz? masz juz cos zalatwione?
Pozdrawiam :)
Poszukaj tez może na stronie gratka.pl, aaaby.pl lub w gazetach GW, Express Ilustrowany... Moje koleżanki tak znalazły mieszkania. Trzeba mieć trochę szczęścia ;)
Polecam rozejrzeć się na uczelni, tablice pod koniec roku były pełne ogłoszeń, sama tez możesz się ogłosić, że czegoś szukasz. powodzenia :)
dzieki za informacje :)
no coz troche bedzie mi ciezko bo w Lodzi moge byc dopiero na pierwszy zjazd, ale bede dobrej mysli..
Do zobaczonka w pazdzierniku :)
hey.. maya.. nie wykluczone ze ja sie nie zapisze do wssm na iberystyke własnie... w razie czego daj mi gg albo maila to bedziemy w kontakcie.. tez nie jestem z łodzi :) pozdrawiam
hej Moniczka!
Koniecznie daj znać jak się zdecydujesz :)
moj [gg] i email: [email]
chyba dzis dam ogloszenie na Gumtree.lodz...
pozdrawiam
hejka,ja będę dojeżdżać na iberystykę zaocznie,a z lokum to sama nie wiem jak kombinować, pewnie pozostanie mi internat lub bursa.pozdrawiam emilia
Temat przeniesiony do archwium.