wybiera sie ktos do WSSP-P do Lublina???????

Temat przeniesiony do archwium.
wybiera sie ktos do WSSP-P do Lublina???????
nie dubluj postow na kazdym dziale bo to troche wkurzające

zajrzyj do wyszukiwarki, to bedziesz wiedziec, na pewno sa tam rozne wpisy
jakiś czas temu pisalam juz o tym,.... tak, ja sie wybieram, ale na zaoczne,
pozdrawiam
tak bo ja chyba tez tam zloze papiery tak na wszelki wypadek na dzienne gdyby z Krakowem na AP nie wyszlo.....
eveona> a nie wiesz moze jakie sa ceny tam? bo zdaje mi sie ze kiedys byly na ich stronie, a teraz nie ma albo nie moge znalezc... ;>
wiesz co czesne za stacjonarne co miesiac wynosza 590 a za niestacjonarne 2200 za semestr wybierasz sie tam bo ja chyba tak:)
zgadza sie, ceny takie jak napisała kolezanka powyżej :)
jesli się nie dostane na studia nigdzie na państwowe to pewnie tak:)
jak na razie to mam jeszcze nadzieje na ciepłe miejsce na jakims umcsie albo uw:))
a zaocznych na UMCSie chyba nie ma, co?
nie ma, ale poki co myslalam o dziennych
od tego roku dużo tam sie zmieni, beda to studia 3-letnie, licencjackie, z możliwoscia kontynuacji uzupełniających, nie bedą juz to studia nauczycielskie, nie bedzie francuskiego:) a portugalskiego i hiszpańskiego bedzie mniej wiecej po równo;)
a i bedzie wiecej mijesc:))) z 22 na 36 :)))
o umcs mowie jak cos;)
o to fajnie, patrze, że sie wiele zmieni na lepsze.
Szkoda tylko, że nie ma zaocznych. U mnie tylko takie wchodza w grę, bo studiuje dziennie na innym kierunku i w innym mieście :/
eveona> a co studiujesz, jeśli mogę spytac?i gdzie?:))

pozdrawiam :)
a mogłabys podac link,bo chciałbym, poczytać o tych nowościach...
nie widze nigdzie stronki Instytutu Filologii Romańskiej UMCS
z góry dziękówa
nie ma na stronie tego.jak bylo spotkanie na dniach otwartych UMCS to o tym mowili
ja też;) pozdro
Czy ktos wie czy zaliczenie bloku pedagogicznego na WSSP jest obowiazkowe ? Nie chce studiowac spec. nauczycielskiej :/
heja nie jest obowiazkowe,chodza chetni,ode mnie z grupy chyba z 5 nie chodzilo
oo dzieki za odp. a co ogolnie mozesz powiedziec o tych studiach? Mam taki dylemat, czy zaczynac od tego roku ibero, mature zdawalam rok temu, studiowalam przez ten rok cos, co mnie nie interesuje, w pazdzierniku urodze dziecko, wiec pewnie ominelabym ze 2 zjazdy, myslisz ze dalabym rade, czy lepiej poczekac rok ?
byłoby miło gdybys dolaczyla do nas im wiecej tym lepiej. Ja od tego roku zaczynam zaoczna, mam nadzieje, ze znajda sie jeszcze inni odważni?? Ludzie jak ktos sie wybiera na iberytyke zaoczna, piszcie
No i ja też mam zamiar zawitać w tym roku na WSSP, z tym, że na dziennych:)
Szkoda, ze na dzienne:(, a ktos moze jednak na zaoczne (niestacjonarne)?
Studiuje ktoś wkońcu filologię iberyjska na wssp? i może coś powiedzieć na ten temat? :) Interesuje mnie filologia zaoczna..
Witam. Ja tez wybieram sie na iberystyke zaoczna. Przerazaja mnie zajecia co tydzien ( CZY TAK FAKTYCZNIE JEST?????????? :-( ) i niektore wypowiedzi na temamt wssp na forum. Ale badzmy dobrej mysli.....
Hej !!!Zdecydowalas sie na iberystyke zaoczna ????? Ja tak. Zobaczymy jak to bedzie. Opinie o szkole sa tak rozne ze mozna oszalec-trzeba sprawdzic samemu. Pozdrawiam
jesli sie ktos wybiera na iberystyke zoczna na wssp lublin piszcie [gg]
Wybiera się ktoś może na iberystyke dzienną na WSSP w tym roku? Z tego co wiem na razie jest 11 osób zapisanych.
Ja się wybieram :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Studia językowe