Jezyk hiszanski z rosyjskim pr. tlumaczeniowy US

Temat przeniesiony do archwium.
Jest ktos kto studiuje?
zdaje w tym roku, ma ktos moze informacje na temat ezaminow ze stara matura?
ja studiuje :) nie mam info nt. egzaminow, ale pelno info nt. studiowania tutaj :D mozna pytac :D
to dawaj :) ktory rok? jak wrazenia? bo kierunek z nazwy brzmi fajnie :) jak ten "profil tlumaczeniowy" i drugi jezyk?
rok drugi :D kierunek brzmi fajnie, ale nie ma nic wspolnego z tlumaczeniami jak na razie ;) nie no, podobno na trzecim maja byc tlumaczenia roznego typu, ale zeby sie tego dowiedziec trzeba dzis zdac grame z najskrupulatniejsza doktor z usia :D po jej zajeciach zna sie grame lepiej niz hiszpanie ;) a o rosyjski nie pytaj :D od haselek pani mgr mozna umrzec ze smiechu, ale nie do smiechu juz jest na kolosach... slucham, cos jeszcze? :)
a dlaczego jest akurat połączenie hiszpański z angielskim? Chodzi może o jakieś kontakty handlowe, czy coś?? ;)
oj, miało być że z rosyjskim;)
no zmartiwlas mnie tym ze nie ma to nic wspolnego z tlumaczeniem bo ja wlasnie tlumaczyc chce. sluchaj a mam jeszcze pytanie, Ty studiujesz dziennie tak? jestes w ogole z sosnowca? slyszalam, ze w sekretariacie czy gdzies sa dostepne przykladowe testy na egzmain wstepny, czy moglabys mi ta informacje potwierdzic jakos zebym sie nie fatykowala na darmo? bylabym bardzo wdzieczna
kitty wrzuc tu swojego maila, sluchaj a w grupie tez nie masz nikogo kto zdawal egzamin wstepny?
kitty13 @ poczta. onet. pl (to zeby spamu nie bylo ) :D ale nie no, nie martw sie, tlumaczenia hiszpanskie maja byc teraz na trzecim roku. jestem z mikolowa. niestety, nie zalatwie Ci tych informatorow czy testow, bo w piatek skonczylam sesje i juz nie musze do tego cudnego inaczej sosnowca zapierniczac :D znam pare osob ze stara matura, ale one akurat dostaly sie z drugiego kierunku, wiec automatycznie nie zdawaly wstepnego... :(

pozdrawiam, napisz jakby co
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka