Dach nad glowa-Poznan.

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktos z was studiuje w Poznaniu i poszukuje osoby do wspolnego zamieszkania?Jesli tak,moge nia zostac!piszcze na maila [email]
Moge mieszkac z kims w pokoju,lub miec wlasny pokoj,najbardziej interesuje mnie rozsadna cena!
ja też.
[email]
ale będe się najpierw starała o akademik.
dopisuję się :P
dobrze byłoby mieszkać z kimś ze "swoich" - zawsze to nieco łatwiej i ciekawiej
co do mnie, to przynajmniej na początku, w miarę blisko Wydziału, bo nie znam zbytnio miasta, a wiem, że ta odległosć ma spore znaczenie (poprzednio czasem musiałąm bywać na Wydziale 3-4 razy dziennie, z przerwami do 1,5 godziny:/)
Powiedzialbym ze nie tyle odleglosc jest wazna - ale dojazd. Rzeczywiscie jak bedziecie planowac zamieszkanie w Poznaniu, to koniecznie bierzcie pod uwage dobra lokalizacje z dogodnym dojazdem na uczelnie, bo jak sie przekonacie z doswiadczenia swojego lub znajomych - dlugi meczacy dojazd to koszmar, szybkie i sprawne dostanie sie na uczelnie to lux. Polecam ipoznan.pl gdzie jest mase ogloszen, jest tez fajna mapa ukazujaca Poznan i wszystkie polaczenia tramwajow i autobusow, szczegolnie przydatne dla studentow nie z Poznania ktorzy by chcieli sobie wyobrazic droge na uczelnie. Jezeli uczelnia jest w centrum, nie koniecznie bym polecal mieszkanie w centrum - drogo. Jezeli lubicie sobie troche pobalowac to zwracajcie tez uwage czy sa polacznia nocne w wasza miejsce. Polecam polnoc Poznania (Winogrady, Piatkowo) ladne zielone osiedla, duzo sklepow no i najwazniejsze - pestka, czyli szybki tramwaj.

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe