kandydaci na filologię hiszpańską UP 2010/2011

Temat przeniesiony do archwium.
31-45 z 45
| następna
no i jak tam po wynikach? ja mam 99% z rozszerzenia, więc nie mam wątpliwości że się dostane na hiszpański na UP, ale ciekawa jestem jak będzie wyglądał próg na UJcie :>
jakim cudem masz 99% ?
poprawiałam maturę, za pierwszym razem miałam ... 60 % :)
Na ujocie liczy się jeszcze polski, progi oscylują w granicach 184 punktów/200 możliwych:)
nie tylko polski, bo zamiast niego można wziąć drugi język obcy, i nie na 200 możliwych tylko 100
Może, średnio się orientuję, bo nie poprawiałam matur i na UJ-ocie studiuję coś innego niż filologia, ale takie progi i kryteria mi się majaczą z tamtego roku:)
masz racje, ale to się wszystko niestety co roku zmienia i nigdy nie wiadomo czego się spodziewać :/. Jestem ciekawa czy tegoroczna matematyka coś tu zmieni czy nie ??
A inne osoby nie pochwalą się wynikami? ;>
właśnie, oprócz nas dwóch nie ma więcej kandydatów na filologię hiszpańską?:) Ja znam jeszcze dwie osoby które tam idą, jedna dostała 98%, a druga będzie zdawać egzamin wstępny.
Ja się wybieram też na filologię hiszpańską:) na UJ bym chciała... ale maturę zdawałam z innych języków, dlatego się nie wtrącałam:))
Moj wynik z matury z rozszerzonego j. obcego: 94%. Ciekawe, jaki bedzie prog w tym roku...
Czy zagląda tu ktoś kto zamierzał na UP studiować równolegle dwa kierunki od pierwszego roku? Czy to prawda że jest to niemożliwe? :(
Pamiętam, że na jakimś forum dyskutowano ten wątek, i wyszło na to, że chyba nie, ale bynajmniej pewna nie jestem:( wiem, że na UEKu na pewno nie można, ale taka informacja Cię nie zbawi raczej:P
Na wielu uczelniach teoretycznie nie można, ale w praktyce jak się trochę połazi i poprosi dziekanów obu kierunków, to chyba się zgadzają zwykle... Musisz spróbować:) na UJ podobno można...
tak, na UJ-ocie to możliwe:) ale sęk w tym, że na róznych uczelniach są różne systemy rekrutacji, i np. na UEK nie da się w jednej rekrutacji dostać na więcej niż 1 kierunek, a 2 można zacząć za pozwoleniem dziekana lub po przejściu normalnej procedury rekrutacyjnej od drugiego roku. W sumie patrząc na rekrutację na UP teoretycznie wydaje się, że dałoby się niezauważalnie pójść na 2 kierunki, ale mogą być problemy z legitymacjami, itp., jak pani w sekretariacie wykryje, że studentka taka a taka ma być w posiadaniu dwóch, a student jednej uczelni powinien mieć jedną:) ale to tylko moje dumanie, próbować chyba warto?
Temat przeniesiony do archwium.
31-45 z 45
| następna

« 

Sólo en español

»

Życie, praca, nauka