Superokazja wyjazd do hiszpanii

Temat przeniesiony do archwium.
26 maja jade sam osobowym do Hiszpanii mam 3 wolne miejsca do Valencji lub po drodze za symboliczne 100zł do paliwa nie pale nie gryze mam kierowce zmiennika i po drodze w gratisie zwiedzanie we Francji Carascon super średniowieczny grod czekam 48 h wyjazd w piątek wieczorem toruń gniezno Zgorzelec a jeśli nie to ktoś z Hiszpanii może zamowi c cos z polski to mu kupie i przywioze [email]
Tak sie sklada ze ja tez wybieram sie do Valencji ale dopiero pod koniec sierpnia moglbys mi napisac czy masz tam nagrana juz jakas robote i ewentualnie w jakiej branzy?? bardzo cie prosze strasznie mi na tym zalezy bo moze w koncu znajdzie sie ktos kto podpowie chociaz gdzie najlepiej szukac pracy dla mojego chlopaka albo dla mnie pozdrawiam
Witam. Ja lecę do Walencji 2 września i zostaję już na cały rok akademicki na Universitat de Valencia. Przyda się pokój na pierwszy miesiąc życia i wskazówki gdzie można zapukać po pracę. Jeżeli masz namiary na tanie lokum dla studentki,a do tego czas i chęci - daj mi, proszę, znać. Saludo. Mój mail: [email]
Nie wiem czy chodzi Ci o moj post czy o ten wyzej bo ja tez jade do Valencii na przelomie sierpnia i wrezsnia i wlasnie dowiedzialam sie ze z mieszkaniami jest cienko i trzeba je wynajmowac w grupie wiec ja tez bylabym zainteresowana tym zeby ktos wynajal je ze mna tylko nie wiem czy twoj post byl skierowany do mnie
SALU2