Pamplona - Socrates Erasmus

Temat przeniesiony do archwium.
Poszukuję osób, które wybierają się na studia na Universidad Publica de Navarra w Pamplonie w ramach programu Socrates Erasmus. Ja jadę na rok 2006/2007, niestety z mojej uczelni jadę tylko ja. Będę studiować kierunek Inżynieria Przemysłu - Specjalność Mechanika.
Ponawiam, moze ktoś zauważy ten wątek.
ja jadę, z tym że na niepubliczną wydział Ekonomiczny :), jakby co to pisz na [email]
Jutro napiszę do Ciebie bo padam z nóg. Wakacje to ciężka praca :D
Pozdrawiam
Jeszcze raz to samo.
Hej. Jade do Navarry na zimowy semestr 2006/2007. Moj adres: [email]
czesc !!

ja nie jade ale bylam na Publica de Navarra. Jakbys miala jakies pytana to smialo. pozdrawiam
hej ja tez w tym roku jestem na erazmusie w Pamplonie na Publicznym Uniwerku! ja mam pytannko, opowiadaj jak bylo co studiowales? buziaki, i jakie imprezki polecasz?
Hej. Napisz mi prosze jak wygladaja egzaminy. Ciezko? Latwo? Jezyk znam niezle, przedmioty mam glownie techniczne wiec zakres slownictwa nie jest ogromny. Jestem juz na miejscu, Uniwerek jest powalajacy :), z reszta sama wiesz. jesli moge prosic to napisz na maila, bo na forum ostatnio rzadko zagladam. Moj mail [email]
Pozdrawiam.
czesc Igus, pakuj sie i przyjezdzaj bo sie doczekac nie moge :)
hej!

niewiem jak to jest na technicznych studiach,ae my zawszena poczatku szlismy do wykladowcy i jakos staralismy sie cosuzgodnic..czesto zdawalismy juz normalne egzaminy takie jak hiszpanie ale jakos nie bylo duzo problemow.. warto wypytac na jakoch przedmiotach mozna zaliczac na podstawie jakis projektow.. pomocje jest to szczegolnie w pierwszym semestrze.
Hej. Ja poki co powybieralam glownie przedmioty rachunkowe, a zadania we wszystkich jezykach rozwiazuje sie tak samo. Na glebsza wode bede sie rzucac w przyszlym semestrze. Dzieki :)
hej Agus! wlasnie skonczylam pakowanie! nie wiem jak dzwigne moja walizke, to znaczy trzy walizki! hahahah zobaczymy co mi powiedza na lotnisku! jestem dobrej mysli! buziaki! za kilkanascie godzin sie zobaczymy! muaaaaaaaaaa
Temat przeniesiony do archwium.

»

Sólo en español