Lloret de Mar

Temat przeniesiony do archwium.
Lloret de Mar..czy są tutaj miejsca w których najczęściej przebywają Polacy.Chodzi mi o spotkaniu się z jakimś krajanem na piwku bądz przy kawce..pozdrawiam pracujących :)
Cześć!

Potrzebuje wynająć pokój od 12 lipca do końca sierpnia. Czy ktoś ma może jakies namiary?

Pozdrawiam
Cześć!

Potrzebuje wynająć pokój od 12 lipca do końca sierpnia. Czy ktoś ma może jakies namiary?

Pozdrawiam
HEj!
Jesli bedziesz szukal pokoju to napewno nie zagladaj do Imobilari, tam to chca jak za zboze, ogolnie to jak jedziesz w ciemno to troche ciezko wiez najlepiej gdybys mial juz mieszkanie nagranie. Ale polecam pensjonat na Carrer de Tarragona, chyba wdzilnicy Mas Vila, tam 10 E za noc, wiec miesiecznie wychodzi ok 260 E (70E za tydz). Pokoje sa jedno i dwu osobowe, do centrum 4 min piechotka, tam wszedzie jest blisko.
Dzieki wielkie. Mam jeszcze prosbe jakbys mial strone www do tego miejsca badz maila byloby genialnie :)
pozdrawiam
Jak najlepiej sie dostać z lotniska w Barcelonie do Lloret de Mar?
Pozdrawiam
cztajac posty powyzej widze ze jest po herbacie /podrózy, ale -
http://www.hiszpanski.ang.pl/jak_do_lloret_de_mar_5841.html

a swoja droga po wpisaniu LLoret w wyszukiwarke tego forum wyrzuca posty o mieszkaniu w LL ...
powiedzcie mi czy wszędzie chcą kaucję za wynajęcie mieszkania i ile on wynosi??Zmartwiłam się troche jak wyczytałam gdzieś 1800euro...:/
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Studia językowe