List do FM, błagam o pomoc!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam. Mam ogromną prośbę do każdej osoby, która byłaby w stanie mi pomóc. Hiszpańskiego zaczęłam się uczyć niedawno, bo miesiąc temu. W dodatku uczę się go z własnej woli i samodzielnie, chaciałabym natomiast napisać list do jednego z hiszpańskich piłkarzy, po hiszpańsku oczywiście, a przy okazji się nie zbłaźnić. Jakby więc ktoś był tak dobry i pomógł mi to przetłumaczyć:

Witam, mam na imię ... i mam 15 lat. Pochodzę z Polski i jestem fanką LFC, mimo to od wielu lat kibicuję także i VCF. To między innymi ze względu na VCF zaczęłam się uczyć hiszpańskiego. Pan natomiast jest moim ulubionym piłkarzem już od czasu transferu do RM, a już szczególnie do LFC, i byłabym niezmiernie szczęsliwa gdybym mogła dostać podpisane przez pana zdjęcie, o dedykacji nie wspomnę xD. Mam nadzieję, że jest taka możliwość, ponieważ już od dłuższego czasu próbuję zdobyć pański autograf, niestety na daremno. Byłaby to bez wątpienia perełka mojej kolekcji :) Naprawdę bardzo, bardzo prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby, to by był najfajniejszy prezent pod słońcem :) Mam nadzieję, że nie sprawi to żadnego problemu. Z góry serdecznie dziękuję.
P.S. Życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia i wielu sukcesów w klubie i reprezentacji, a przede wszystkim wyeliminowania CFC z Ligi Mistrzów i awansu do Euro 2008 :) +wielu, wielu goli i tytułu króla strzelców Primera Divison 8)

Pozdrawiam, ...

Jak ktoś się na to zdobędzie będę wdzięczna do końca życia ;) i nie tylko ja, olé
hej... pido ayuda...
pomoże ktoś? Bardzo proszę...