z PL na ESP czy ktoś pomoże?:(

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam wszystkich Hisz'panów i Panie:)

potrzebuje przetłumaczyć jeden krótki tekst, bo inaczej lipa ze mną, a zanim ja to przetłumacze z 12 słownikami w ręku to lata miną.

Jeśli ktokolwiek byłby łaskaw przetłumaczyć to wielkie dzięki:

Los deportes 'letnie':P
W lato wielu ludzi uprawia sporty wodne, ale najbardziej popularnym sportem w Polsce jest piłka nożna. Gramy w nią na boiskach i plażach. Siatkówka i koszykówka również są popularne, tak samo jak tennis czy jogging. Organizujemy wiele imprez sportowych odbywających się na plaży (np. siatkówka, piłka nożna), lecz każdy lubi również grać na własną rękę w gronie przyjaciół. Natomiast sporty wodne uprawiamy nad morzem i na jeziorach. Kajakarstwo, pływanie i żeglarstwo może dać niesamowite wrażenia i sprawić, że zawsze będziemy chcieli do tego wracać. W Polsce mamy wiele sportów letnich, a mając tak duży wybór możemy grać i ćwiczyć gdziekolwiek chcemy.
Oto mój wklad:

Los deportes veraniegos. Durante el verano mucha gente practica deportes acuáticos aunque el fútbol no deja de ser el deporte más popular. Jugamos al fútbol en campos y en la playa. El baloncesto y el voleibol también son comunes de practicar, al igual que el tenis y el footing. Organizamos muchos encuentros de carácter deportivo en la playa, como puede ser el voleibol o fútbol, pero también a cada uno le gusta practicar estos deportes por su cuenta en su círculo de amigos.

Pzdr.
wow wielkie dzięki:) szybko i sprawnie, uratowałeś mi życie:) dziękówa!

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia