prosze o jak najszybsze przetłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Hola abri otra cuenta de correo en latin mail y igual no se pueden enviar por que segun son muy grandes, apesar de que ya estan comprimidas lo que podemos hacer es que las comprima a mp4 y si tu las puedes descomprimir te las mando asi.

espero tu respuesta.

prosze o jak najszybsze przetłumaczenie o ile jest to mozliwe?
Cześć, założyłem inne konto pocztowe w latin mail ale tak samo nie można ich przesłać ponieważ są bardzo dużych rozmiarów, pomimo tego, że są już spakowane. Możemy tak zrobić, że spakuję je do mp4 i jeśli możesz je rozpakować to w takiej formie ci je prześlę.

czekam na twą odpowiedź.
Czesc,otworzylam nowa poczte na latin meil i rowniez nie mozna przeslac,bo sa za duze,pomimo tego ze juz sa scisniete,ale mozemy zrobic ze wcisne je na mp4,jesli ty bedziesz mogla je rozciagnac(sciagnac),to wysle je tak.oczekuje twojej odpowiedzi.
a mogłabys mi to jeszcze przetłumaczyc ?

ok ale jak ja to poem rozpakuje i czym?jakim programem? odpisz
a mogłabys mi to jeszcze przetłumaczyc ?

ok ale jak ja to potem rozpakuje i czym?jakim programem? odpisz
Vale,pero y luego cómo las puedo descargar,extender?con qué programa?
zapomnialam,odpisz to contestame
a mogłabys mi jeszcze to przetłumaczyc byłabym ci bardzo wdzieczna!

ok mozesz tak przesłac tylko jak i czym je ozpakuje?jakim programem?a tak wogóle masz moze piosenki jej "sombras nada mas',"guadalajara","gracias","
la
media vuelta""lambada"?ezeli masz to mozesz mi je przesłac bede szczesliwa!czekam na piosenki i pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Życie, praca, nauka