przedstawić sie?jak to na hiszpan napisać?????????

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Jestem Marta Mieszkam w Skokowie Ucze się angielskiego i hiszpańskiego. Jestem blondynką o niebeieskich oczach. Mieszkam razem z rodziną również w Skokowie. Nie mam ani brata ani siostry z tego powodu jest mi smutno. Mam 19 lat. JAK KTOŚ PRZETŁUMACZY TO TO PROSZE WYSŁAC MI NA MAILA [email] PROSZĘ PRZETŁUMACZYĆ DO JUTRA DO 18.11
do usług jaśnie panienki:))))
hahaa :-D ale "prośba
bueno, wyścig czas zacząć, do roboty panie i panowie!
komu uda się przesłać jako pierwszemu?
orzesz w .... ale wymagania.
uczysz się hiszpana, a nie umiesz tego przetłumaczyć? :D ciach ciach ^^
Soy Marta. Vivo en Skoków. Aprendo Ingles i Espanol. Soy rubia con los ojos azules. Vivo con mi familia en Skoków tambien. No tengo hermano o hermana y porque estoy triste. Tengo 19 años.

Nie wiem czy dobrze, ewentualnie jakieś małe błędy.
wyślij jej to na maila. I przeproś że tak późno
No ze pozno to nie,bo czas jest do jutra.
Jezu, nie zdążę, internet mi tak kiepsko chodzi...
A swoją drogą dlaczego do osiemnastej jedenaście? Do osiemnastej piętnaście bym może zdążyła, ale tak to nie wiem...
18.11 w/g mnie chodzi o date a nie o godzine.Agniecha masz czas,zdazysz.
A nie, sory, to o osiemnastego listopada chodziło. No to nie zdążę, przepraszam, muszę wziąć prysznic a mam tylko 20 minut :(
:D, za dużo Perły, kropka zmieniła się w dwukropek i zamiast daty wyszła godzina ;)
Ach, lubelska Perełka, dobra tylko, ze czasami zdradliwa:)
Czy chodzi Wam o cienie???Bo nie bardzo kumam???
a dobra ta Perła? u nas niestety jej nigdzie nie można dostać
Chodzi nam o stan miłego, lekkiego upojenia alkoholowego oraz o coś, co popularnie określa się "dwoi mi się w oczach" :)

Stronzo - dobra, acz zdradliwa jak pisze Bea. Niestety do kupienia jedynie na Lubelszczyźnie. Czaaaasem podobno pojawia się w innych regionach Polski w ilościach śladowych. Ale nigdzie nie smakuje tak, jak w Lublinie, przy akompaniamencie cudownego zapachu cukrowni....
Aga, no nie gadaj, w centrum nie ma zapachu cukrowni, hija mía w jakich knajpach przebywasz?!:)))))))
Perełka jak jest śiweża to jest doskonała, jest dośc mocna i dlatego jest zdradkiwa, moim gościom z Hiszpanii smakowała bardzo :)
Co to jest ta PERLA???Jaki rodzaj alkoholu???
Wiem, wiem, dziwnym zbiegiem okoliczności cały "zapach" zawsze leci na Polibudę. Chociaż szczerze mówiąc w tym roku jakoś nie dokucza za bardzo, może wiatr zmienił kierunek :)
Gagino, Perła to PIWO. (www.google.com)
Alez Ci sie zrymowalo.Nie lubie piwa wiec pewnie dlatego nie mam problemów ze wzrokiem.Dzieki za wyjasnienie.Jakos nie przyszlo mi do glowy zeby w googlach szukac.
Ja mam problemy ze wzrokiem od drugiej klasy podstawówki, a wtedy jeszcze piwa nie piłam. Jedyny związek spożycia alkoholu (etylowego) z moimi zaburzeniami wzroku jest taki, że po przyjściu z knajpki nie chce mi się szukać okularów w torebce :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego