Pilne

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo proszę o przetlumaczenie tego ponizej. Z góry dziękuje za pomoc

Gdy sylwestrowy bal obsypie Cie deszczem konfetti i oplącze zwojami serpertyn pamietaj że to ja obsypałem Ciebie swoimi zyczeniami i oplątałem pamięcią. Zycze Ci zabawy do białego rana, najlepszych piosenek, pysznego szampana. Choc nie jestem z Toba w noworoczna noc, pamietaj też o mnie przez nastepny rok. Zycze bardzo dużo prezentów, dużo usmiechu, słonecznych dni, przyjaźni, wiele buziaków, by pieniążki kieszeń Twą wypchały, spełnienia wszelkich marzeń a gdy się one spełnią niech dorzuci garść nowych marzeń bo tylko one nadają życiu sen. W Nowym Roku wiele szczęsliwych chwil. Szczęscia w domu i wszedzie gdzie bedziesz. Niech Nowy Rok pozwoli zrealizować Twoje plany dotrzymać podjęte zobowiąznia pokonać trudności i odnieść wiele sukcesów zarówno w życiu zawodowym jak i osobistym.
JEST TO FATALNIE NAPISANE PO POLSKU. Vaya rollo.

Moim zdaniem, zachowujac maksymalnie tekst polski :

Cuando en el baile de cotillón te caiga la lluvia de confeti y enreden los rollos de serpentinas, recuerde que yo he sido el que te ha hecho llover mis deseos y enredar con mis recuerdos. Te deseo fiesta hasta amanecer, mejores canciones, delicioso champagne. Aunque no estoy contigo esta Noche Vieja, no olvides de mí el año que viene. Te deseo muchos regalos, muchas sonrisas, días soleados, muchos besos, que el dinerito llene tu bolsillo, cumplimiento de todos los sueños y cuando se cumplan, que añade un puñado de sueños nuevos, porque solo ello tiene sentido en la vida. En el año nuevo, muchos momentos de felicidad. Felicidad en tu casa y donde estés. Que año nuevo te permita realizar tus planes, cumplir con los compromisos, superar las dificultades y tener mucho éxito tanto en la vida profesional como personal.

C.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia