una catra

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam wszystkich!!Mam bardzo wilką prośbe...Czy ktoś mógłby mi prztłumaczyć ten list??To dla mnie bardzo ważne.Z góry dziekuje!

Si tu supieras cuanto deseaba estar contigo ya estarias aqui pues te quislos
dias tenia buenas razones para vivir, por q despertaste en mi sentimientos nuevos
y fue genial e tanto q podria buscar alo largo y ancho de este mundo y estaba seguro q no
encontraria una persona tan maravillosa como tu, solo quiero q sepas q atu
lado descubri lo mas bello de mis sentimientos, por eso ocupas un lugar muy
especial en mi corazon, sabes mi vida la vi tan hermosa desde q micorazon se
lleno de amor porti pensaba q todo lo q habia soñado se habia hecho realidad
cuando te conoci por q al tenerte a mi lado mis dias estaban llenos de
felicidad.

fuy feliz queriendote por q al pasar de genial
compartir contigo tantos sueños y esperanzas, hay,esa imposible ocultarlo se
me notaba demasiado por mas q intentaba fingir mi sonrrisa me delataba
definitivamente no podia disimular q era feliz a tu lado.

todo lo q vivimos, sentimos y compartimos en el tiempo q estuvimos juntos
era lo q me impulsaba a seguirte amando a tu lado aprendi q ...... q no
existen lugares ni fechas ni horas especiales para estar contento, por lo
espesial q eres seguramente tu futuro estara colmado de exito y felicidad.
ojala q siempre puedas hacer realidad tus sueños y triunfes en todo lo q
emprendas especialmente hoy te deseo infinita alegria y felicidad en este
dia tan maravilloso, por ser una persona adorable, simpatica, cariñosa,alegre, extraordinaria.

sabes cuando te invada la tristeza, o necesites aliento y nada valla bien
...... cierra tus ojos y piensa en mi q pronto estare alli por q siecontar
conmigo.
Prosze to dla mnie bardzo bardzo ważne!!
Prosze to dla mnie bardzo bardzo ważne!!
no daj się ludziom obudzić:)
masa błędów w oryginalnym tekście, ale mam nadzieję, że wysupłałam z tego to, co najważniejsze

Gdybyś wiedziała jak bardzo pragnąłem być z tobą, to już byłabyś tu, bo przez wszystkie te dni miałem powód aby żyć, bo obudziłaś we mnie nowe uczucia i było super, mógłbym szukać na całym świecie i byłem pewny , że nie znalazłbym takiej wspaniałej osoby jak ty, chce tylko, abyś wiedziała, że przy tobie odkryłem, to co najpiękniejsze w moich uczuciach, dlatego w moim sercu zajmujesz specjalne miejsce, wiesz, moje życie wydawało mi się tak wspaniałe odkąd moje serce wypełniło się miłością dla ciebie, myślałem, że to wszystko o czym marzyłem, stało się rzeczywistością, kiedy cię poznałem, kiedy byłaś ze mną, moje dni wypełnione były szczęściem
Byłem szczęśliwy kochając cię, bo dobrze mi było z tobą i mieliśmy tyle marzeń i nadziei, to nawet było niemożliwe, aby mógł to ukryć, widać to było po mnie, nawet kiedy usiłowałem udawać, mój uśmiech mnie wydawał, nie mogłem udawać, ze nie byłem szczęśliwy przy tobie
To wszystko, co przeżyliśmy, czuliśmy, czy się dzieliliśmy, kiedy byliśmy razem, powodowało, że kochałem cię coraz bardziej, przy tobie nauczyłem się, że nie istnieją ani miejsca, ani daty, ani specjalne godziny, aby czuć się zadowolonym, przez to jak wyjątkowa jesteś, na pewno twoja przyszłość będzie przepełniona sukcesem i szczęściem, obyś zawsze mogła urzeczywistniać twoje marzenia i mogła triumfować we wszystkim, czego się dotkniesz, właśnie dzisiaj życzę ci nieskończonej radości i szczęścia w tym tak wspaniałym dniu, za to , ze jesteś tak wyjątkową, sympatyczną, kochaną, wesołą osobą
Wiesz, kiedy dopadnie cię smutek, o będziesz potrzebowała wytchnienia i nic nie będzie się układało, zamknij oczy i pomyśl o mnie, bo ja niedługo tam będę i możesz na mnie liczyć
AAAAAAAch Bea!! Jak bardzo jestem Ci wdzieczna!!!Nie masz pojecia!! Mua mua;*;*