no daj się ludziom obudzić:)
masa błędów w oryginalnym tekście, ale mam nadzieję, że wysupłałam z tego to, co najważniejsze
Gdybyś wiedziała jak bardzo pragnąłem być z tobą, to już byłabyś tu, bo przez wszystkie te dni miałem powód aby żyć, bo obudziłaś we mnie nowe uczucia i było super, mógłbym szukać na całym świecie i byłem pewny , że nie znalazłbym takiej wspaniałej osoby jak ty, chce tylko, abyś wiedziała, że przy tobie odkryłem, to co najpiękniejsze w moich uczuciach, dlatego w moim sercu zajmujesz specjalne miejsce, wiesz, moje życie wydawało mi się tak wspaniałe odkąd moje serce wypełniło się miłością dla ciebie, myślałem, że to wszystko o czym marzyłem, stało się rzeczywistością, kiedy cię poznałem, kiedy byłaś ze mną, moje dni wypełnione były szczęściem
Byłem szczęśliwy kochając cię, bo dobrze mi było z tobą i mieliśmy tyle marzeń i nadziei, to nawet było niemożliwe, aby mógł to ukryć, widać to było po mnie, nawet kiedy usiłowałem udawać, mój uśmiech mnie wydawał, nie mogłem udawać, ze nie byłem szczęśliwy przy tobie
To wszystko, co przeżyliśmy, czuliśmy, czy się dzieliliśmy, kiedy byliśmy razem, powodowało, że kochałem cię coraz bardziej, przy tobie nauczyłem się, że nie istnieją ani miejsca, ani daty, ani specjalne godziny, aby czuć się zadowolonym, przez to jak wyjątkowa jesteś, na pewno twoja przyszłość będzie przepełniona sukcesem i szczęściem, obyś zawsze mogła urzeczywistniać twoje marzenia i mogła triumfować we wszystkim, czego się dotkniesz, właśnie dzisiaj życzę ci nieskończonej radości i szczęścia w tym tak wspaniałym dniu, za to , ze jesteś tak wyjątkową, sympatyczną, kochaną, wesołą osobą
Wiesz, kiedy dopadnie cię smutek, o będziesz potrzebowała wytchnienia i nic nie będzie się układało, zamknij oczy i pomyśl o mnie, bo ja niedługo tam będę i możesz na mnie liczyć