Mi gran amigo!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Co to znaczy?

Mi gran amigo

Cada día que pasa, mas me doy cuanta de como eres
me doy cuenta del gran amigo que tengo a mi lado
aquel amigo que con su sonrisa me muestra un mundo maravilloso y me hace feliz
aquel amigo que tanto valoro y aprecio
Con orgullo puedo decir "ese es mi amigo”
yo se que problemas es lo que sobra y que aunque no se quiera, siempre van a existir, por eso te digo amigo mío que si algún día llegue a fallar, sepas que siempre estarás en mi corazón y que pase lo que pase recordare aquellos pequeños pero significativos momentos juntos.
a umiesz dziekowac?
Mój wielki przyjacielu.
Każdego mijającego dnia zdaję sobie sprawe z tego jaki jesteś, zdaję sobie sprawę z tego, że mam wielkiego przyjaciela u swojego boku.
Tego przyjaciela, który swoim uśmiechem pokazuje mi cudowny świat i robi mnie szczęśliwym.
Tego przyjaciela, którego tak waloruję i doceniam.
Z dumą mogę powiedzieć "to jest mój przyjaciel".
Wiem, że problemów nam nie brakuje i nawet jak byśmy ich nie chcieli zawsze będą istnieć, dlatego mówię Ci przyjacielu, że jeśli któregoś dnia zawiodę chcę, żebyś wiedział, że zawsze będziesz w moim sercu i niech się dzieje co chce ja będę pamiętać tamte krótkie, ale ważne momenty razem.

Nie ma za co.

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa