w wolnej chwili

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

jak ktos ma czas przetlumaczyc:
Czesc jestem Polakiem obstawiam mecze jesli znasz sie na lidzgach z twojego kontynentu i mialbys jakies ciekawe typy to chcial bym miec z toba kontakt.
pozdrawiam.
prosze jeszcze raz.
i z gory dziekuje
czy nikt tu nie ma wolnej chwili??
pozdro
Te mecze to 'zakłady futbolowe' czy boks czy cos innego ? A tego kogoś juz znasz, że chcesz "mieć ?" kontakt czy dopiero chcesz "nawiązać kontakt/poznać" ?
Zresztą nieważne. Bedzie ogólnymi zwrotami i na logikę - chęć poznania.

Hola :
Soy polaco y hago apuestas. Si entiendes de los campeonatos de liga de tu continente y tuvieras tus selecciones interesantes, me gustaría entrar en contacto contigo.
dzieki
W Hiszpanii pojecie liga to... la división.
to jest do Argentynczyka.
mozecie mi przetlumaczyc to??

Hola, la verdad que no tengo idea.
Juego las ligas y amistosos pero no se nada de selecciones.
Lo siento.

dzieki
Tlumaczenie:
Czesc, tak naprawde to nie mam pojecia.
Gram w ligach i spotkaniach towarzyskich, ale nie wiem nic o selekcjach (narodowych). Przykro mi.
No i teraz nie wiadomo czy Argentyńczyk źle zrozumiał moje "selecciones" (wybory/typy) jako 'reprezentacje/kadry' czy też jego "juego" to granie i nie ma nic wspólnego z obstawianiem zakładów.
Zmień może to słowo i zapytaj raz jeszcze pisząc "tus apuestas (tipos) interesantes" .
Być może to jego "Juego..." (Gram...) oznacza "hago apuestas" bo u nas tez sie mówi np. 'grać na wyścigach' a nie 'obstawiać wyścigi'.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Brak wkładu własnego