Bardzo prosiłabym o przetłumaczenie listu do bliskiej mi osoby. Moja znajomośc języka hiszpańskiego jest niestety,bardzo nikła, a zależy mi żeby tą wiadomosc mógł przeczytac w swoim ojczystym języku.
Hola przystojniaku!
Pisze, bo nie moge już wytrzymac.Tęsknie za naszymi rozmowami.Tak dawno ze soba nie pisalismy. Na pewno dużo się w tym czasie wydarzyło...Przynajmniej u mnie.Słyszałam od Twojej siostry, że mieszkasz teraz w internacie w swojej nowej szkole. Mam nadzieje,że to był dobry wybór, że jesteś szczęśliwy.Widzę na zdjęciach, że macie tam sporo imprez ;)
Co o mnie, całe lato spędziłam na windsurfingu, poznałam dużo nowych ludzi. Niestety, sezon już się skończył ( za zimna woda haha),ale ojciec ma zamiar kupic mi własny sprzęt. Nie moge sie doczekac!
W tym roku czekają mnie egzaminy do szkoły,więc mam mnóstwo roboty. Zaluje,że już ze sobą nie piszemy tak często. Ale ciągle o Tobie pamiętam. Na zawsze będziesz już w moim sercu. Kocham Cie mocniej niż myślisz. Strasznie tęsknie! Napisz mi co u Ciebie,czy podoba Ci się nowa klasa, przyjedziesz na święta do Queretaro? Mnóstwo całusów,na zawsze Twoja.