nowy system nauki słówek - cos nie dziala!

Temat przeniesiony do archwium.
aloha
zastanawiam sie dlaczego nie jestem w stanie stworzyc wlasnego zestawu slowek. poprostu nie da sie nic wpisac. tylko w pierwszym polu - opisie zestawu cokolwiek sie pojawia, natomiast ani slowka polskiego ani hiszpanskich nie widac. o co tu chodzi? ma ktos podobny problem? prosze o odp.
tako więc instrukcja obsługi;p;p

a) pokonujesz drogę: www.hiszpanski.ang.pl -> nauka słówek -> DODAJ/EDYTUJ SWOJE ZESTAWY SŁÓWEK! -> stwórz nowy zestaw

b) w 'nazwa zestawu (proszę o podawanie w miarę wyczerpującego opisu)' podajesz nazwe, klikasz na 'dodaj'

c) wpisujesz słówko, tłumaczenie i klik na 'dodaj'

d) po wyczerpaniu słówek - 'zapisz do bazy'
Nie chodzi wcale o to, że nie umiemy do tego dojść, jak niby mamy wpisywać nowe zestawy słówek, ale o to, że się nie da. Nie mam możliwości wpisywania w pola inne niż nazwa tematu.
Nie wiem, czy to dlatego, że nie używam Internet Explorera (podobno dla niego wszystko działa - gdzieś na tej stronie to wyczytałam), ale w sumie z mojego własnego wyboru nie mam takiej możliwości - na Linuksie po prostu tego nie ma :D
A Opera, zarówno jak Firefox i Konqueror nie umieją tego obsłużyć. Trzy przeglądarki mi wystarczą ;). Zatem uprzejmie proszę o naprawienie tego błędu jak najszybciej :) To troszkę wstyd, że stronka jest budowana pod IE, ale cóż...
Pozdrawiam serdecznie,
Ania

« 

Pomoc językowa