Nowy dział : kultura, sztuka, tradycje

Temat przeniesiony do archwium.
Proponuję stworzyć nowy dział : kultura, sztuka oraz tradycje w Hiszpanii i krajach hiszpańskojęzycznych. Myślę, że byłoby to bardzo ciekawe i znalazłoby się wiele osób chcących pomóc w tworzeniu takiego działu. Przecież nie mówimy tylko o Hiszpanii, ale też o Ameryce Południowej, Meksyku. Jest ktoś za?
jak najbardziej jestem za:) mogę nawet wspomóc ten dział jako rodowita meksykanka:)
Rodowita meksykanka to jestem tu JA. Prosze mi nie robic konkurencji:P No i jeszcze sha ewentualnie:))
:P
Heh, Arco, zycie nie jest takie piekne i poki co to Meksykanka nie jestem (jeszcze, ale pracuje nad tym:P). A czymze to zasluzylam sobie u Ciebie na taka pochlebna opinie? Czyzby to pyszne jedzonko nas polaczylo? Swoja droga szkoda, ze watek sie urwal. Jak znajde chwilke czasu to wrzuce jeszcze jakiegos dobrego przepisa. A tak do dzisiejszego tematu wracajac - fakt faktem, o Meksyku co nieco wiem (ok, moze nie tyle co Ty, ale sie staram), wiec czemu nie?
PS.
Pozdrow ode mnie F:D
chciałabym dowiedzieć sie o narodawych tradycjach hiszpanii o obyczajach jakie tam panyja gdzyż nie wiem na ten temat nic.
czy ktoś mógłby mi polecić książkę o Hiszpanii? najlepiej o kulturze, tradycji ale niekoniecznie przewodnik?
polecam ksiazke (a raczej ksiazeczke;P) Hiszpania z serii CO KRAJ TO OBYCZAJ wydawnictwa wiedza i życie, kosztuje 17zł, a jest w niej wiele ciekawych informacji pozdr;)
zgadzam sie......troche późno wiem ale mam ajdija. moze bedziemy wpisywac linki i takie tam rózne strony w ktorych jest opis Hiszpanii albo tez tytuły ksiązek(to najbardziej mnie interesuje) pozdrawiam i do usłyszonka:))
ja jestem jak najbardziej za!!!!!!na za tydzien musze znalezc info o hiszpanii i jak najwiecej ciekawostek bo prezentuje ten kraj i chce sie dobrze przygotowac...moze masz cos ciekawego????
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa