gusano?

Temat przeniesiony do archwium.
Nie wiem, jak to jest u Was, ale chciałem przed chwilą wejść przeczytać niektóre wpisy, jednak przy próbie otwarcia podstrony wyskoczył mi komunikat z programu antywirusowego Kaspersky: "detected: Trojan program Trojan-Spy.HTML.Amazofraud.p (modification)". Czy nie podpiął się więc jakiś robal? Niech admin to sprawdzi :]
to stad mi dzisiaj jakies trojany weszly na komputer???
oh nie ... Jose dobrze ze jestes czujny! co z nasza stronka bedzie..
Widzę, że nie wszystkie podstrony są zarażone, ale na pewno wyskakuje mi ten komunikat przy próbie wejścia na: "http://www.hiszpanski.ang.pl/prosze_o_sprawdzenie_8691.html" ;/
kaspersky to dobry antivir,ale musisz go dobrze skonfigurowac.zbyt duza heurística czasami przeszkadza.
swoja droga co ci przeszkadza ten trojan,ja nie mam zadnego problemu z wejsciem.wiecej,czasami sobie sciagam smieci/virusy aby sprawdzic jakie sa :)
Wiem co sygnalizujesz, niemniej konfigurację Kaspersky'ego mam dobrą, heurystykę mam ustawioną na niski poziom. Napisałem o tym tutaj, bo to pierwszy przypadek, że taki komunikat mi się pojawił przy przeglądaniu wpisów. Ja problemu z wejsciem też nie będę miał, kiedy wyłączę sobie Kaspersky'ego, pozostaje tylko pytanie, na ile "bezpieczny" jest ten robal?
Rozumiem Twoje zainteresowanie wirusami, ja też tak robiłem, niektóre sobie nawet uruchamiałem, ale do czasu, kiedy po uruchomieniu jakiegoś pliczku zauważyłem automatycznie wpisaną komendę w pasku poleceń: "format c:" i jej potwierdzenie. Tylko refleks mnie wtedy uratował, heh.
ja sie kiedys usmialem kiedy dostalem wirusik z... komendy policji w legnicy :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie