Ktoś obraża forowiczów

Temat przeniesiony do archwium.
Zwracam się do właściciela strony o usunięcie użytkownika Bea! ponieważ obraża forowiczów i sieje zamęt na forum. Denerwuje ludzi. Trzeba coś z tym zrobić. Proszę o szybką reakcję. Kamila
No i co niby to da za rezultat. Pójdzie do kafejki i dalej będzie to robił. Najlepszy sposób to jest ignorować jego wpisy
Eso
Admincito :)
Me dirijo a ti con el fin de borrarme, por supuesto, si comprendes lo que esta escrito aqui. Ademas, no se que pasa. Me parece que no es posible registrar dos iguales apodos. Y si mi nick se parece mucho a el de la BeaI? Eso no me interesa. Yo puedo estar aqui con el nick que me gusta. Ademas, donde esta el reglamento?
vaya, es la segunda parte de guerra con el admin, esperaba más inteligencia por tu parte
wszystkie nicki podobne do mojego sa jak najbardziej legalne, wystarczy tylko patrzec dobrze i czekac, az ten czlowieczek sie znudzi
BeaI czy mi się tylko zdaje czy to jest ten sam typek, co parę tyg temu tupał tu nóżkami i wygrażał adminowi? ;)
dokladnie, i to w wielu wcieleniach, jest rozpoznawalny, szczerze mowiac, mialam go za inteligentniejszego typa
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego