Piosenka na pierwszy taniec.

Temat przeniesiony do archwium.
Hola. Pisze do was bo zastanwiam sie jaka wybrac piosenke na nasz pierwszy taniec slubny. Nasza piosenka jest piosenka W. Houston I have nothing. To przy niej tanczylismy pierwszy raz, przy niej byl pierwszy pocalunek i w ogole jest cudowna. Z drugiej strony on jest Hiszpanem i myslalam tez o zmianie piosenki na jakas hiszpanska, ale nie mam pojecia ktroa wybrac. A na pierwszy taniec chcialabym wybrac piekna rumbe. Nie wiem tylko czy pasuje Hosuton do rumby. Co myslicie? Moze ktos z was ma doswiadczenie w tej kwesti?
Z gory dziekuje za pomoc. A moze ktos z was ma filmik z pierwszego tanca wlasnie z rumby albo z piosenki I have nothing.
Pozdrawiam serdecznie.
Hej:) w tej kwestii nie mam raczej doświadczenia, ale kiedy przeczytałam temat Twojego posta nasunęła mi się na myśl piękna piosenka, której ostatnio słuchałam:
;)

Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :):)
A ja powiem Ci że przesłuchałam to nagranie Whitney. Jak dla mnie do rumby jest boskie. Ma bardzo wolne momenty gdzie można ukazać każdą emocję, namietnie sie przytulić;), ale to też ma w sobie taką ikre. Ale rumba jest dość trudna (może nie w zatańczeniu ale w ucieleśnieniu emocji) no chyba że macie doświadczenie w kwestii tańca:) A jeśli chodzi o espańol musica to musiałabyś mi dać kilka dni to podeśle Ci coś z mojej półki:D
Ja nie mam doswiadczenia w rumbie, moj misio tak, ale chcemy zapisac sie na kurs.
A na piosenki moge poczekac. Dziekuje:)

« 

Pomoc językowa

»

Kultura i obyczaje