Dele wyniki Listopad 2005

Temat przeniesiony do archwium.
Są już wyniki, zdaliście?

Ja zdawałem Superior i zaliczyłem :p

Piszcie swoje rezultaty i wrażenia.

Pozdrawiam
zdałem superior, 88% (w warszawie zdawałem), wrażenia: obawiałem się listu oficjalnego ale prawie 100%, też wypowiedzi ustnej 23,5/30. niezły stres był, podstawowe rzeczy się myliły. mogło być lepiej. Ale i tak jest dobrze!
pozdrawiam
Ja zdawałam na razie Intermedio - 96 %. Bardzo się cieszę!!!
a ja dopiero bede zdawac i bardzo sie boje;p juz widze ten stres ehh:/
Ja też zdawałem w Warszawie, pewnie się spotkaliśmy :P.

Z ustengo dostałem punkt mniej od ciebie i jestem bardzo zawiedziony ale cóż ważne, że zdałem.

Z listu też miałem prawie maks a też się najbardziej obawiałem :)
Ja tez zdałam (narazie) intermedio :))) ale ciesze sie na maksa :))) Pozdrawiam
YoYomismo a może wiesz czy w Polsce można zdawać egzamin de los negocios? Zależy mi go zrobić jak najszybciej. Najwyżej polecę w kwietniu do Madrytu ale może w Warszawie też się da?
ps. ciesze sie ze zdawalem dele wszystkie w warszawie bo w sumie przyjemnie, z klimatem bo w ambasadzie i dużo taniej niż w lublinie (organizuje jedna prywatna szkoła i prawie 100zł więcej sobie liczą). Pojechaliśmy w kilka osób do wawy zdawać i wszyscy bez problemu do przodu.
Szczerze mówiąc nie wiem czy można zdawać negocios ale poszukam gdzieś informacje bo mnie to interesuje.

Pozdrawiam
ten superior w tym roku w listopadzie byl chyba dosc latwy ja zaliczylam na 96% nie chodzac nawet na zaden kurs specjalny :D
Czesc. Moze ktos mi powie ile trzeba zdobyc punktow(%) w kazdej czesci egzamina suoerior? Bo chce sprawdzic czy sie na to nadaje i nawet majac przyklady egzaminu nie wiem jak to zrobic:( Wielkie dzieki!
70% z każdego działu
dziekuje:)))
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Nauka języka