Testy do DELE

Temat przeniesiony do archwium.
Czy posiada może ktoś przykładowe testy do DELE, zarówno na poziomie nivel jak i Intermedio?? Ciężko mi je dostac, więc jeśli ktoś posiada i jest taka mozliwośc, to proszę o przesłanie na maila : [email] . Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam
A te już widziałaś?
http://diplomas.cervantes.es/candidatos/modelo.jsp
Tam są przykłady wszystkich poziomów (inicial, intermedio i superior).
popatrz w dziale gielda....tam sa oferty sprzedazy testow z lat ubiegylch
Ja mam 39 zestawow DELE. Jesli jestes zainteresowana pisz : [email] . saludos
heja mozesz mi przeslac testy na meila? byla bym bardo wdzieczna. [email]
saludos
ja tez bym prosila o te testy , moj e-mail [email] wdzieczna za przeslanie
jakby mi ktos wyslal test tez bym byla wdzieczna. poza tym szukam korepetytora, najlepiej native, z okolic gliwic. moj mail: [email] besos
Hej bylabym Ci bardzo wdzieczna jakbys mi tez przeslala testy. Z gory dziekuje. Pozdrawiam [email]
trudno przeslac te testy bo zajmuja one bardzo duzo objetosci, ja je kupilam zgromadzone na plytce cd i naprawde polecam, w e-mailu nie ma szans zeby sie zmiescily
a gdzie i za ile kupilas ta plytke? mysle o dele intermedio i bede bardzo wdzieczna za info :) besitos!
ogloszenia o sprzedazy testow sa w dziale gielda na http://www.hiszpanski.ang.pl/gielda.php
wlasnie z tej strony internetowej nabylam plytke cd z testami i innymi matrialami do DELE, jestem z nich bardzo zadowolona.....tyle tego jest ze nie wiem kiedy uda mi sie to wszystko przerobic ;)
piekne dzieki za info!!! juz sobie upatrzylam fajny zestaw :) otra vez mil gracias y un fuerte abrazo:*
piekne dzieki za info!!! juz sobie upatrzylam fajny zestaw :) otra vez mil gracias y un fuerte abrazo:*
a czy ktos ma moze jakies przykladowe testy do dele inicial? (inne niz ze stronki dele) i moglby mi podeslac?
bylabym bardzo wdzieczna:)
[email]
bardzo prosiłbym o podesłanie mi na maila: [email] testów do dele inicial i inermedio innych niz na stronce instytutu... oraz jakiś ćwiczonek jak ktośposiada itp. Będę niezmiernie wdzięczny
Jak jz ktos cos znajdzie, to niech podesle mi testy na Superiora [email]
jak tez bym chciala takietesty jak by byla taka mozliwosc [email] z gory dziekuje:)
Zosiu barzo cie prosze o kontakt odnośnie egzaminów Dele.(wydajesz się najbardziej konkretną osobą [email]
ja tez ladnie prosze :)
[email]
czesc ja jestem zainteresowana testami dele!moj mail: [email] prosze o kontakt hasta luego E
Lolitko, a mogłabyś mi ew. przesłać kilka DELE Intermedio? Najbardziej zależy mi na części "Gramatyka i słownictwo" - bez nagrań nie powinno zająć wiele miejsca ;). Mój e-mail: [email] Byłabym bardzo wdzięczna, pozdrawiam!
posiadam materiały do nauki hiszpanskiego , mam 46 pelnych kompletnych zestawow egzaminacyjnych DELE (inicial,intermedio,superior)z plikami audio i odpowiedziami ale niestety ich objetosc jest zbyt duza by przeslac je e-mailem [email]
a czy ktos bylby w stanie przeslac mi meilem badz na CD testy do DELE inicial za friko?rnJesli tak to bardzo prosze o konrakt: [email]
Ja bym bardzo prosila cie o te testy te ze strony Cervantesa mam ale to i tak za malo dizo za malo moj mail to [email]
hej!!!!!!!!!!rnrnrnzamierzam zapisac sie do portoalegre w krakowie na hiszpanski od podstawrnrnco sadzicie o tej szkole?????/ bede wdzieczna za jakiekolwiek inofrmacjernrni jeszcze mam pytanko po ilu latach nauki bede w stanie spokojnie sie dogadac po hiszpansku tzn tak w miare plynnie??
Witam,

na blogu znajdziesz informacje dlaczego warto rozwiązywać testy DELE, oraz testy z poprzednich lat, których nie ma na stronie Instytutu Cervantesa.

http://www.zdajdele.eu/2009/07/egzaminy-dele-z-poprzednich-lat-sprawdz.html

--
Pozdrawiam, Olek

Zdaj z nami egzamin DELE
www.zdajdele.eu
nie mogę znaleźć testów do DELE Intermedio na stronach innych państw... gdzieś przeczytałam że na stronach Instituto Cervantes we Francji i Niemczech są starsze testy tzn sprzed 2005 roku, jak wiecie gdzie to można znaleźć to dajcie znać, please
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Nauka języka