egzamin dele w listopadzie

Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna
To było pytanie do osób z Wawy, o dojazd do Instytutu :)

Ja mieszkam w Poznaniu.
Dzięki! :)))

A jeszcze mogłabyś napisać, ile mniej więcej trwa ten przejazd?
To jest tylko 6 przystanków, ale czas podróży może być bardzo różny w zależności od dnia i godziny. Trasa przebiega przez samo centrum, które w godzinach szczytu jest bardzo zakorkowane, więc trudno powiedzieć ile to może potrwać.
prosbe o przeprowadzenie calego dele w ciagu jednego dnia zgalsza sie podczas zapisu czy kiedy, nie wiecie? oczywiscie w cervantesie
Podczas zapisu, ale nikt Ci nie obieca, że to się uda zrobić.
ej czy nikt nie zdaje teg DELE w Listopadzie czy jak?
ja chciałabym zdawać we Wrocławiu, ale nie wiadomo czy będą tam przeprowadzać Dele, na razie wpisali mnie na listę. Chyba mają za mało chętnych. Czy ktoś już zdawał we Wrocławiu? Ja się przymierzam do Intermedio. Pozdr
Ja zdaję, już się zdecydowałam :). Jeszcze tylko waham się, gdzie:)

DELE chyba nie jest aż tak popularne, a i na forum hiszpańskiego nie ma strasznie dużego ruchu.
Mmarrtta,ja zamierzam zdawac na wiosne i to wlasnie we Wroclawiu /Akademia Ekonomiczna/ Nie sadzilam,ze moga byc jakies problemy. Jezeli nie Wroclaw,to co proponuja? Czy wiesz jaka jest cena za egzamin/ pozdrawiam
jak nie zrobia wam dele we wrocku w listopadzie, to sie przejedzcie do cervantesa do krakowa. ja sie tam zapisalem i juz kilka ludzi bylo na liscie, takze na pewno bedzie egzamin ;d
juz wiem że nie ma DELE we Wrocławiu. Propomują Warszawę. W maju ma być na 100% ale wiem, że od nowego roku podwyższają stopień trudności, więc chcę zdawać w tym roku. Chyba wybiorę Warszawę.
Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna

« 

Życie, praca, nauka