jak ja Wam zazdroszcze!!

Temat przeniesiony do archwium.
oj...naprawde zazdroszcze....umiecie ten jezyk chociazby troszeczke.....i ten kraj...jenyy...i wspomnienia.......i ten temperament tam....no i ta mowa....jednym slowem bylam w Hiszpani w tym roku i zakochalam sie w calym kraj i jezyku tez...jakis latwy mi sie zdaje...ale to tylko pierwsze spostrzezenie....wiec mam do was pytanko geniusze...moze polecicie mi jakas stronke do nauki hiszpanskiego i jakas ciekawa ksiazke dla poczatkujacych nie za droga.....hmm....wiecie jak mysle o hiszpanskim jestem daleko stad....w ogole ja wybieram sie na studia do niemiec...jak sie dostane oczywiscie....postaram sie tam troche kasy zarobic..pojde na kurs "sita" slyszeliscie o nim??ponoc dobry.....to puje na niego....i bede jezdzila na cale wakacje do Hiszpani i wtedy powiem ze ejstem szczesloiwa:)......hmm..tak tylko chcialam pochodzic z glowa w chmurach po nauce granic funkcji na mate:)....a za te stronki i jakies ciekawe podreczniki bede wdzieczna..pozdrawiam wszystkich co znaja i kochaja ten jezyk...:)
Hola:
Jeśli naprawdę chcesz się uczyć tego języka sama, to polecam książki Anny Wawrykowicz (ona ich ma dużo), znajdziesz coś dobrego. Zaopatrz się też w dobry słownik najlepiej z Wiedzy Powszechnej. Poza tym uważam, że najlepszą rzeczą jest zapisanie się na dobry kurs u dobrego nauczyciela. Na przykład ja miałam takie szczęście, że na mojej drodze spotkałam osobę, która nie tylko zna hiszpański jak jej własny język, ale to poza tym nauczyciel z powołania i wszystko , co robi w tym kierunku, robi z pasją. Życzę ci kogoś takiego. :D

« 

Studia językowe

»

Studia językowe