Polak domowy

Temat przeniesiony do archwium.
Tam jest w UK zart i to nie jeden o Polakach. Jaki jest najlepszy zwieżę dla Brytyjczyka do trzymania w domu?
Polak- mimo ze duzp je ,sam moze wyjsc na spacer i nawet nie robi kupe na trawniku.
Gdyby nie bylo w Europe Londynu dla wielu Polakow i polek nie mialiby na suchou karmę:-) Fuck it!
tak za to Wy wyrzucacie swoje śmieci , na trawnik blleeee :/ i zamknij sie w koncu pawianie bo to jest forum przeznaczone dla miłosników hiszpanskiego i Hiszpanii ! , a Ty tu jakies inne tematy wkrecasz !
To jacy są aNGLICY najlepiej przedstawia nad film "Jaś Fasola"
to jacy sa Anglicy najlepiej przedstawia wypowiedz Jaroda from Poland and UK ;)
Mark to dopiero głupi koleś. Chyba czasu ma za dużo. Se znalazł rozrywkę intelektualną... hehe... proponuje nie traktować go poważnie
w sumie trochę smutny facet z niego
Los polacos son mas cortos que las mangas de un chaleco.
Los ingleses tienen un gran sentido del humor, tan grande que de hecho se rien tres veces cada vez que les cuentan un chiste; la primera vez que se rien es al oirlo, la segunda cuando se lo explican, y la tercera cuando lo entienden.

y Mark asi sin nada personal pero vete ya que agobias y aburres.

Mattin
bądźmy optymistami! już niedługo cały ten Marc wyjedzie sobie w siną dal i będzie spokój, wszyscy będą szczęśliwi, on że już stąd wyjechał, my że już o tym palancie nie usłyszymy:) on po prostu nie ma zbyt wielu przyjaciół, albo jakiś niedorobiony...
Skoro Polacy są tacy beznadziejni, to po co tu przyjeżdżałeś?????!!?? Po jaką cholere uczyłeś się tego języka (widze, że jeszcze Ci troche brakuje do doskonałości. I nie używaj słów, których nie umiesz poprawnie odmienić [mowa o słowie kupa:)])?????? Rada na przyszłość- weź się zastanów trzy razy zanim coś napiszesz... Pozdro for @ll :)
Co ten cały brytyjczyk przez małe b sobie w ogóle wybraża...?? To jest po prostu skandal, że tacy ludzie jak on chodzą po tym świecie... i na dodatek mają czelność wypowiadać się na tym forum!! Ja mam tylko nadzieję, że jego głupota i kretynizm kiedyś dadzą mu o sobie znać....
Mark nie wiesz nawet jak bardzo mnie rozśmieszasz...:D:D
Jesteś niewiele kulturalniejszy od przeciętnego menela (chociaż kto wie..niektórzy menele skończyli nawet zawodówkę..)
Teraz jestem już pewna, że kibicujesz Chelsea..:p podobna mentalność jak ten prostak i bufon Mourinho..(jaki ten człowiek wzór dzieciom daje..:p)
Błeeeeee... i tyle ci powiem.. :D:D:D
Pozdrawiam Polaków, Hiszpanów i fajnych Anglików..:)
Człowieku ! ty chyba lubisz siać konflikty (też są tacy), gdy nikt ich nie chce. Pierwszy raz jestem na tej stronie, planuję uczyć się hiszpańskiego (znam już francuski) , zbieram się też , żeby wreszcie lepiej poznać angielski do którego jak dotąd nie miałam wiele uczucia (nie podoba mi się, szczególnie dlatego, że jest narzucony !) a tu ==> ty! piękną kartę wystawiasz swojemu narodowi. Jak dotąd poznałam tylko jednego Anglika i jest naprawdę sympatyczny, ale wszyscy mówią, że to wyjątek – człowieku – ty mnie w tym absolutnie utwierdzasz.
Gratuluję też kultury osobistej – od razu zacząłeś od obrażania innych, ja cię nie będę obrażać, bo nie ma po co zniżać się do twego niskiego poziomu.
Rozumiem, że wyznajesz zasadę, żeAnglicy to rasa panów ale nie musisz od razu tak natrętnie objawiać nam swoich egzotycznych poglądów, tak jak ja nie będę cię przekonywać do Polski, choć uważam, że nie ma piękniejszej historii od polskiej, a to właśnie przez polską odwieczną tolerancję, i dlatego, kultywując ten zwyczaj, toleruję cię z niesmakiem. Tym mi łatwiej, że w sumie stanowisz śmieszny, choć pewnie nieszczęsny, przypadek i czytając rozmaite twe wypowiedzi nieźle się uśmiałam. Z TWEJ PYCHY.
„GDYBY NIE BYŁO W EUROPIE LONDYNU (...)” hmm, powiem raczej tak, gdyby Anglicy byli inni, to i Polska byłaby teraz inna – pomogliby nam przeciw Hitlerowi, pozostaliby imperium a my byśmy mieli to wszystko czego już nie mamy – okazałe miasta, wspaniałe kresowe zamki i pałace (mój dziadziuś się w takim urodził – śladu nie ma! nawet foto), piękna, prawdziwie europejska stolica (nie taka jak dziś – to zdeptany szczątek stolicy) i odwieczna polska inteligencja na bardzo wysokim poziomie, którą skutecznie wymordowano podczas wojny. I może Markowi from GB bardziej by tu się podobało.
Ale ty pewnie nie wiesz o takich faktach jak Jałta itd. Cóż wymagać? Pewnie nie wiesz, że Polacy strącili 273 samoloty niemieckie nad Anglią, że walczyli na wszystkich frontach II wojny biorąc poważny udział w najcięższych bitwach, że mieli zasłużony wywiad wojskowy, itd. A Enigma? wg ciebie na pewno zasługa angielska. CÓŻ WYMAGAĆ?
Mowiles o suchych karmach i cos o Polakach..... hmmmm Chialem podkreslic, tradycyjne jedzenie ktorym mozesz sie pochwalic to jajka, bekon i tosty - tak wstretne ze nawet psy nie chca jesc. zapewne dlatego tez wiekszosc anglikow wybiera wysoko zmineralizowane pod wzgledem skladnikow miesne karmy dla psow. HA ha ha. Ja wole kuchnie wloska czy hiszpanska. Poza tym mozesz znowu przyznac sie bez wstydu, gdyby nie kuchnie innych krajow to Anglicy zostali by przy Amerykanskich hamburgerach i hot-dogach .Chcę jeszcze zaznaczyć , ze gdyby ci "leniwi i niedouczeni" polacy , to obecnie mówiłbyś na swojego tate " fater" a na mame " mutter" ...... wiec powinienes byc wdzieczny ... no ale czego ja oczekuje od Ciebie jak nawet nie znasz histori ... to już Twój problem ! szkoda tylko ,ze jestes tak mało inteligentny , ze nawet nie potrafisz dyskutowac na temat oipinii innych , tylko ciagle wymyślasz jakies nowe obelgi dla Polaków ......... i pamietaj , ze swoim zachowaniem wyrabiasz opinie wszystkim Anglikom ...!!!, a na pewno nie jest ona pozytywna !
masz kompleksy, chlopcze!
wiecie co, po prostu zrobiło mi sie przykro i tyle, co za palant!
Ludzie! Przestance zwracac uwage na tego debila(Mark czy jak mu tam)....jemu tylko o to chodzi...chce bawic swoja resztke mozgu patrzac jak sie na niego wkurzamy.....POPROSTU GO ZIGNORUJCIE...nie ma jego postow...koniec.....nie odp...bo jemu tylko o to chodzi.....Niech od tej pory nikt mu nie odp.....
dołączam się do wezwania do BOJKOTU
Dołączam się do wezwania do BOJKOTU BEŁKOTU w wydaniu tego pana z GB.
Ludzie! Wzywam do zupełnej ignorancji i nie reagowania na idiotyczne zaczepki tego niedowartościowanego bałwana!

pozdrawiam wszystkich gorąco

clarafosco
tak!!! zignorujmy go!!!!! Mark from GB to po prostu stara zielono-czerwona skarpeta wisząca na płocie na prowincjach Londynu, która śmierdzi, jakby ją ktoś wrzucił do ścieku, potem wyciągnął, wysuszył oddechem niemytych od 2 miesięcy zębów, dał kotu jako kuwetę, potem psu do zabawy i na końcu wykorzystał jako trutkę na szczury. No, to teraz chyba możecie mi uwierzyć, że naprawdę śmierdzi. Moze niedługo spadnie z tego płotu i wywiezie ją jakaś śmieciarka, która przypadkowo zapuściła się w te rejony. Nistety mam wątpliwości, czy tak się stanie, bo w tym przypadku niezbędny by były masko gazowe dla tych, którzy ową skarpetę skłonni byliby wywieźć. Wątpię, aby prowincjonalne Zakłady Odpadów I Nieczystości "My Little Britain" byłaby w stanie pozwolić sobie na wydatek tego rzędu. Jeśli nie, skarpeta nadal będzie wisieć na płocie. W tym przypadku musimy się liczyć ze zdechnięciem wszystkch zwierząt w okolicy, o ludziach, jeśli by się takowie pojawili, w ogóle nie wspominając.

No, to tak a propos ignoracji =)

Muchos besos dla wszystkich oprócz Tego-Którego-Imienia-Nie-Lubię-Pisać-Bo-Mnie-Przyprawia-O-Mdłości
Od takich prac w Angli nie sa zakłady tylko Polak!
O, odezwał się Mark vel Skarpeta!
Ale zaśmierdziało...
Mark, znam twoje hasło ABID.
Już Cię zidentyfikowaliśmy.
Myślę, że pora się zacząć obawiać-będziesz miał sprawę karną za oszczerstwa. Jeszcze nie zwiedzałeś polskich więzień...Spodoba Ci się!
hehe, na pewno :] ale pewnie tamtejszy odór (nie wiem, bo nie byłam, ale przypuszczam ;P) nie będą Ci przeszkadzały.....z wiadomych powodów....
Ale musze wam powiedzieć ze dla mnie bardzo budujące jest że są na tym świecie tacy ludzie jak on Przynajmniej wiem ze nie jestem najgłupszą osobą na świecie:)
haha, zgadzam się w zupełności =)
Dobre, podoba mi się, w takim razie ja też nie jestem ani najgłupszą ani najgorszą osobą na świecie. No proszę, jak stare przysłowie mówi:"Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło"!!!;-);-D
Temat przeniesiony do archwium.