Polacy czy Hiszpanie?????

Temat przeniesiony do archwium.
Siemka!Chcialabym poznac Wasza opinie!Ktorzy sa ladniejsi POLACY czy HISZPANIE??I powiedzcie dlaczego:>...Dzieki!
:D a noooo baaaaa , pewnie ze HISZPANIE :d ... , ale to zalezy tez od gustu :D , ja wole południową urodę , wiec podobaja mi się bardziej Hiszpanie , chociaz też zdarzaja się Polacy o takim typie urody :)

Ps. Marse , z reszta Ty już wiesz kto mi sie bardziej podoba :P ;D
Dziewczyny narodowośc to jest sprawa drugrzędna, mnie najbardziej podobaja sie dobrzy ludzie, godni szacunku, a jak idzie to w parze z urodą to tym lepiej,hehe. A najmądrzej jest lubić tych , którym my się podobamy!!!Pozdrawiam!
tak ,świeta racja , ale poruszyłysmy kwestie urody :D .. a co do szacunku i zachowania w kazdym kraju sa jakies czarne owce i jak powiedziałaś narodowosc jest sprawa drugorzędną :D no ale cóż zrobić , kiedy Hiszpanie i Włosi sa taaaaacy sliczni :D :D

salu2
Jak ktos Ci sie podoba to nie wiele ma znaczenia jaka ma narodowosc,
patrzysz niesmiale w te piekne oczy, czujesz ze ta osoba tez patrzy na ciebie, odzywasz sie i zdajesz sobie sprawe ze nie mowi twoim jezykem,

Polacy, mozemy byc atrakcyjni dla hiszpan- ow, ek bo wiekszosc z nas ma oczy jasne. W hiszpani wiekszosc ma ciemne, piwne. Bardziej opaleni, a u nas za to naturalne blondynki.

zarowno tutaj jak i tam, i po calym swiecei, wszyscy jestesmy piekni, trzeba tylko kogos znalesc kto to piekno w nas odkryje, he he :-))))

Piekno mieszka w kobiecie

Pozdrawiam

Mattin
Bien dicho Mattin!! Por cierto, el chiste de los ingleses, muy bueno :)))

Pozdrawiam
Jestem pod wrażeniem tych słów!!!...hmmm... tylko gdzie szukać tego kogoś kto doceni piękno wewnętrzne :((( jeśli nie ma go na zewnątrz??pozdrawiam.Dorota
kto szuka ten znajduje .................
mhmmm taak.....szukajcie a znajdziecie.... może...
Mattin dobrze powiedziane!!!Tylko czasami niestety trudno znalesc taka osobe;(
Temat przeniesiony do archwium.