David Bisbal

Temat przeniesiony do archwium.
hej, czy ktos moze wie jak ściągnąć muzykę, teledyski albo koncerty D.Bisbala, ja używam DC++ ale napotykam ciagle na MP3 (i to jedynie KILKA piosenek), moze ktos z was coś takiego posiada, byłabym niezmiernie wdzieczna, czekam na wasz odzew, pozdrawiam
ja np sciagam przez kaze
pozdrawiam fanow boskiego bisbalita ;D
witam! ja ma wszystkie piosenki Bisbala jeśli chcesz spróuję wysłać mailem!odezwij się na moje [gg] , aha z koncertami będzie kłopot - nie ten rozmiar :))
a najlepiej ściągaj sama przez eMule - tam tego jest mnóstwo!pozdrawiam.Dorota
MAM 3 TELEDYSKI BISBALA , WIĘC JEZELI CHCIAŁABYS JE OTRZYMAC PODAJĘ SWOJE NAMIARY GADU: 9276338 , SKYPE : KAMILA1248
www.davidbisbal.com tu masz wszystko w dziale galeria
A tak a propos Bisbala to sie rozstal z Chenoa ;) I Chenoa sie podlamala troche, a Davidzio sie teraz spotyka z Miss Universo ;)
hej Arco Iris czytałam właśnie wczoraj jakiś wywiad z Chenoa - i to mało powiedziane, że się lekko podłamała - ona jest w rozsypce - heh też bym była gdyby taki Davidzio mnie rzucił ;)) Pozdrów ode mnie całą Hiszpanię - ja niestety muszę czekac do wakacji :(( papa. Dorota
z jaka miss?
hey nigdy o nim nie slyszalem a sluchalem jego piosenki !!! dzieki wam wielkie na reszcie wiem kto to jest!!
Dawid
ech ten boski Bisbalito...
hey pisze tylko ze kocham jego piosenki i nie chce zeby temat sie przsunal z pierwszej strony na innych
www.davidbisbal.com i prosto do galerii!!!
DAVID BISBAL nie jest z żadną miss universo, tylko z ELENĄ TABLADĄ!!! bisbi mi vida sin ti seria un error!!!
hola.
teraz Bisbi wyglada jak prawdziwy mezczyzna z Andaluzji.Widzieliscie go ostatnio?oHohohh jego włosy sa piekne.Te quiero Bisbi
Ja nie widziałam ostatnio żadnego nowego zdjęcia Bisbala. A jak wygląda??? Przefarbował wlosy na jakiś ciemny?????Błagam powiedz, że tak!;))))
ma ciemne i ladny blond balejaz..jest juz tak metroseksulany ze szok....a z ta panna juz nie jest....ostatnio bylo w kotryms programie...
To już nie jest z tą Eleną Coś Tam??????Zmienny ten nasz Davidek....;)
Hola.Nie, ma jasniejsze włosy nawet podchodzi pod blond.ma długie bardzo mocno skrecone loki.Poprostu wyglada jak gwiazdor.
wiadomo bylo ze dlugo nie beda razem.Bo on nigdy nie powiedzial ze jest w niej zakochany.W wywiadach mowil ze ma piekna dziewczyne ktora go bardzo kocha.Szkoda tylko Cheno.
Temat przeniesiony do archwium.