Do Madrytu

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!
Zna ktoś może tanie loty do Madrytu z Polski (najlepiej Gdańsk, Warszawa) lub Berlina. Tylko zalezy mi na lotach mieszczacych sie w cenie okolo 300 zł. Wiem, ze airberlin moge dostac lot w takiej cenie, ale nie moge zrozumiec zbytnio szczegolow tych przelotow bezbiletowych, wydaje sie to dla mnie takie skomplikowane i jesli zarezerwuje bilet przez internet, czyli musze odrazu placic karta kredytowa to pobiora mi cala sume? Jesli ktos lecial juz z airberlin, moglby mi to wytlumaczyc o co dokladnie chodzi?
Dziekuje i pozdrawiam

Prosze o kontakt rowniez na email [email]
Zmartwię cie ale za 300 zł to najwyżej z Katowic do Warszawy. Ja leciałam do Madrytu z Warszawy rok temu, ale ceny zostały bez zmian. Dzsiaj dzownilam i cena biletu Warszawa- Madryt wynosi 1055 zł lecisz LOTEM. Jesli chodzi o AirBerlin to sie nie orientuję ale myslę ze tak tanio nie znajdziesz nic. Powodzenia napisz jak coś znajdziesz. Ja tez jescze będę szukała dla sibei i jak coś znajde napisze ci na formu.
Pozdrawiam
Jeszcze jest linia AirEuropa-Warszawa-Madryt, ale to w granicach 800zł. Raz chyba mieli jakąś promocje to lot wynosił 1zł ale bez podanych opłat lotniskowych. Zawsze możesz spróbować lecieć do Barcelony( widziałam oferty za 245zł) a stamtąd z dworca autobusowego do Atocha`y w Madrycie. Pozdrawiam
http://www.airclub.pl/bilety

zajrzyjcie na tą stronkę - myślę, że są tutaj bardzo ciekawe oferty!
Pozdrawiam.Dorota
Z airberlin sa loty z berlina do madrytu za 78 euro (w dwie strony i ze wszystkimi dodatkowymi oplatami lotniskowymi) , miesiac temu byly jeszcze za 58, ale szybko zostaja wysprzedane i szczerze mowiac to chyba nie mam sie nad czym zastanawiac sa to oczywiscie promocyjne bilety, dlatego bardzo mi zalezy na wyjasnieniu dokladnie przelotow bezbiletowych, bo chyba taniej niz z berlinie nie znajde.
wybacz ale co tu jest do rozumienia????Kupujesz bilet przez neta to podajesz nr swojego konta ,oni sciagaja ci w ciagu paru godzin przypuszczam sume za bilety i przesylaja na meyla nr twojego lotu wraz z wszystkimi szczegolami.Jak mozna myslec ze zciagna z konta po trochu,to smieszne.Bilet niepotrzebny,a najtaniej lata SKAY EUROPE z Krakowa do Barcelony,ceny dostepne na ich stronce pa.
Znalazłam bilet do Madrytu z Wawy za 522 zł na www.airclub.pl
Powodzenia
ostatnio latam sporo miedzy madrytem a portami polski i niemiec. naj taniej jest easyJet-em. Jesli zamowisz szybciej starczy 100€ w dwie strony lot Madryt - Berlin Schoenefeld. A z Berlina to juz blisko. Pozdrawiam
Ja znlazłam ciekawą stronke hiszpańską http://www.rumbo.es/public/sb/homepage.jsp Są tu co prawda głównie tanie loty w samej Hiszpanii, ale myślę, że też może sieprzydać. Npza lot w obie strony z Barcelony do walencji zapłacisz 41 Euro, czyli taniej niż za pociąg czy autobus..
airberlin jest spoko
oczywiscie ze sciagaja wszystko..nie wiem jak mogliby inaczej no i oczywiscie trzeba miecj karte kredytowa...przynajmnije tak bylo w tamtym roku. sprawdz sobie easyjet..bardzo tanie...
z biletem to jest tak:)
nie ma biletu........dostajesz nr rezerwacji..np: ed029484..no i z nr zglaszasz sie do okienka przed odlotem...i juz:) dajesz paszport, lub dowod:) i lecisz:) miejscowek tez nie ma...kto pierwszy sie zabukuje na odprawei ten potem pierwszy wsiada do samolotu:) i wybiera miejsce:) i juz:)
Przepraszam czy patrzyłaś ,że wliczonae są w tą cene również opłaty lotniskowe, bo niedawno odwiedzialem się, że istnieją promocje w których ich autorzy zwykle nie podają cen dodatkowych. Słyszałem tez swoją drogą o tanich liniach lotniczych takich jak central wind
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Inne

»

Pomoc językowa