kondolencje po tragedii na trasie B-stok-Wa-wa [*]

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę pokażmy, że w obliczu tragedii nie jesteśmy obojętni.. Pokażmy, że potrafimy się zjednoczyć w bólu i cierpieniu tych, którzy stracili najbliższe, najukochańsze osoby... Ja straciłam w tym wypadku przyjaciół.. Ludzi, którzy mieli przed sobą całe życie... Oni jednak już nigdy nie dotkną stopą tej Ziemi... Autokar, którym jechali na pielgrzymkę do Częstochowy doszczętnie spłonął.. zginęło 12 osób.. 20, z tych którym udało się przeżyć nadal leży w szpitalach.. Na przykrytych białymi prześcieradłami łóżkach znajome twarze, twarze pełne cierpienia, bólu i smutku... Czy mogą mówić o szczęściu? Tak.. Żyją, ale ich życie nigdy nei będzie takie jak przedtem. Nikt z tych licealistów nie dotarł do Częstochowy.. Są już na Pielgrzymce do Nieba.

[*] żyją jednak i będą żyć w naszych sercach tak długo dopóki żyje w nich pamięć o Nich.. [*]

Białystok - IIB PG6
;( ;( :(
Bardzo mi przykro :(((
to co sie wydarzylo wstrzasnelo chyba wszystkimi, ja tez jestem w 3 klasie, na pielgrzymke jednak nie pojechalam..
w pon w bialymstoku o 10 marsz zalobny spod fary..
[*]
6 lo
To straszne, tacy młodzi:(
[*] :(
[*] : ( ......."Bądźmy mocni mocą miłości , bo ona jest potęzniejsza niż śmierć" JP II
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa