libicie folklor latino americano

Temat przeniesiony do archwium.
lubicie folkor latino americano
tak!!!!!!!!!!!!!
znacie los kjarkas o alborada
uno y otro
z kąd znasz te zespoły
zapraszamy wszytkich milośników de la musica la tino americana osea folkor del peru, ecuador y bolivia
bo bardzo podoba mi się folklor latinoamericano,a Alborade poznałam w Kolonii
a znacie zespoły w polsce który graja folklor, chodzi mi oto prosto z andow
tak,znam,a Ty przypadkiem nie grasz w jakimś???Coś mi się wydaje,że jesteś latino...
nie, nie jestem latinosem, amimo to lubię folklor latino amerikanskie. pozdrowienia dla latinosów którzy graja tą muzykę
ale Polakiem też nie? Pytam, bo Twój sposób pisania przypomina mi ten,który mają latinos o espanoles, te same błedy:)
a,no i oczywiście, saludos para todos los musicos!
poprostu jestem polakiem analfabeta i tyle............................niech zyje folklor latino
hej!!!! ja tez lubie taka muzyke, jakis czas temu duzo takiej muzyki sie sluchalo, naprawde wspaniala muzyka, jednak najprawdziwsza muzyka z Andow uwazam ze znajdziemy tam w Boliwii, szczegolnie w Peru i w Ekwadorze, mialem okazje poznac zespol ktory dziala w USA i swietnie grali, bylo to podczas olimpiady w Atlancie, pozdrawiam
Miejmy nadzieje ze ten forum bedzie poswiecona myzyka z Andow,zrobmy to dla dobra tej muzyki,zgadzasz sie zemna ????? oby nie znalazly sie tutaj ludzie chcacy robic tylko krzywde, tez slucham zespoly jak Los Kjarkas, Inti illimani, Alborado, Cuzco Inca czy Peru Manta, to dobry zespoly tez mialem okazje byc na koncercie zespolu Boliwia Manta ktory w 92 roku przyjechal do polski ,bylo to w sali kongresowej,przepiekny wstep, jedyny w polsce, a przy okazji w imie moim i rzeszte osob ktory domagali sie zamkiecie forum indianie nad morzem, DZIEKUJEMY ADMINISTRATOROM ZA MILY GEST,pozdrawiam
Całkowicie się z Tobą zgadzam, piszmy o zespołach i muzyce, co, gdzie, kiedy, brakuje takich info, a wiele osób bardzo chętnie dowie się co słychać w świecie muzyki andyjskiej. Saludos
bardzo dobrze amigas que viva la musica andina
pozdrowienia dla Szalonego !!!
hola a todos!q pasa? por q ya no escriben nada? szalony q tal? visitas todavia esta pagina y este foro??
tak, zapraszam wszystkich miłośników muzyki latino amerikanskie!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam
Folklor latynoski jest wspanialy.Lubie taka muzyke.

http://0rz.tw/df403
Temat przeniesiony do archwium.