Pomoc w identyfikacji

Temat przeniesiony do archwium.
Mój hiszpański jest jeszcze bardzo słaby, a chciałbym ustalić do której piosenki z Gorzkiej Zemsty należą słowa wypowiedziane przez Rosario Montez: Jak w piosence, nie ma ciebie, nie ma mnie - a po nich była piosenka Sobre fuego, chociaż w niej nie padają takie słowa.
Hmmm chciałabym Ci pomoć ale nie rozumiem dokladnie o co Ci chodzi :)
mam całą płytę z piosenkami z PASSIÓN DE GAVILANES to nie wiem... mogę przesłuchać... i zobacze :P
Była taka scena, gdy Rosario Montes jest na cmentarzu i rozmawia ze swoją przyjaciółką. Znając treść piosenki Sombre fuego, wiem, że nie o tę chodziło, jednak może była to tylko przenośnia, nie dosłowność, że nie ma ciebie, nie ma mnie.
no qrde oglądałam ten odcinek... to był ostatnio bodajże... ale qrcze nie pamiętam.. :/ ehh...
o ile pamiętam tę scenę na cmentarzu z ostatniego odcinka, to Rosario powiedziała : Ni contigo , ni sin ti no tienen mis males remedio. Ani z toba, ani bez ciebie nie znajda moje smutki lekarstwa. Moze chodzi o to?
Bardziej utkwiło mi polskie tłumaczenie, ale może chodzić o to. Czy w tych słowach może być związek z piosenką Sobre Fuego? Czy chodzi zupełnie o coś innego?
piosenka sobre fuego oznacza z tobą czy bez ciebie moje smutki nie znajda ukojenie niejestem pewna a;e pamiętam sowa rosario;jak mówi piosenka z toba czy bez ciebie moje smutki nie znajdą ukojeniernuwielbiam piosenki angeli mario forero bo tak jej na imie
Temat przeniesiony do archwium.