Mapa Ścienna Hiszpanii

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,

Czy ktos nie zna moze jakies stronki WWW badz ksiagarni albo czegos innego gdzie bede mogl zakupic Mapę ścienna Hiszpanii? Szukalem juz praktycznie po calym necie i nic nie moglem znalesc zarowno w polskich stronach jak i w hiszpanskich.

Dzieki za pomoc ,
pozdro
http://earth.google.com/download-earth.html

to mapa calego swiata taki fajny programik moze w czyms ci pomoze.
ta o tym programie to juz wiedzialem, jednak gdybym chcial ten program to bym inaczej zatytulowal ten temat. Zreszta jestem bardziej przyzwyczajony do ogladania takiej mapy np. sciennej niz gapienia sie w monitor.

Dlatego ponawiam me pytanie czy przypadkiem nikt nie moglby zalatwic takowej mapki?

pozdro
Jakie mają być wymiary tej mapy (tak mniej więcej)? To ma być mapa fizyczna, polityczna?
I jeszcze jedno pytanie: z jakiego miasta jesteś? Bo może by mi się udało coś załatwić.
dobrze gdyby to byla polityczna wiesz wyroznione regiony hiszpanskie, poza tym jestem z Gdańska
hmmm... w okolicach Gdańska nie będę w najbliższym czasie, ale jeżeli by Ci bardzo zależało, to mogłabym ewentualnie ją przesłać.
Ale nie ma się na razie co zastanawiać, bo jeszcze nie wiem czy uda mi się ją zdobyć. Jeśli tak, to dam znać w najbliższych dniach, tylko powiedz mi w jakiej mniej więcej ma być skali ta mapa lub o jakich wymiarach (min. lub max.)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Życie, praca, nauka