Wymiana programow i materialow do hiszpanskiego

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
Tak jak w temacie - uprzejmie prosze o przesylanie na moj e-mail [email] wszelkich materialow do nauki hiszpanskiego. Zostana one zamieszczone na stronie http://www.hiszpanski.yyy.pl i kazdy bedzie mogl pobrac co zechce:) Poki co zamieszczone zostalo tam tylko kilka plikow, jednak mam nadzieje, ze z czasem, dzieki Wam, baza sie zapelni:) W koncu to dla naszego wspolnego dobra:)
Bardzo dobry pomysl, aby umiescic wszystko w jednym miejscu. Gdybym miala jakiekolwiek materialy to bym ci je przeslala, ale ze dopiero zaczynam nauke to nie moge pomoc.
Bardzo dobry pomysł, może studenci hiszpańskiego pomogą. Ja również dopiero zaczynam naukę i chętnie skorzystałabym z tych materiałow.
Bardzo dobry pomysł, może studenci hiszpańskiego pomogą. Ja również dopiero zaczynam naukę i chętnie skorzystałabym z tych materiałow.
ja posiadam:rnEuroplus+ 1 i 2 (ściągnięte z emula)rnSupermemo para ti 1,2 i 3 (ściągnięte z emula)rnHiszpański w pigułce (pożyczone - przegrane)rnSłownik hiszpańsko-polski i na odwrót Telnet (ściągnięte z emula)rnwniosek? ściągajta z emula :]] bo to jedyna "legalna" opcja
No nie wiem czy az taka legalna ;) Ale ja chcialam kupic Europlus+ Ele tylko nie wiem czy to dobry program. Czy ktos cos wie na jego temat?
Mi bardziej chodzilo o notatki... albo jakies male programiki a nie kursy po kilka CD:)
a w sumie to co to przeszkadza że kurs ma kilka CD? tego nie możesz zamieścić?
pewnie chodzi o to, ze serwer nie ma az takiej pojemnosci
bo na interii jest 12 MB :P

co do Europlus+ ...hmm... nie polecam. Mało jest bezpośredniego tłumaczenia. Jak nie rozumiesz jakiegoś zdania czy słowa to musisz szperać po słownikach. Tam obowiązuje zasada: czytaj aż się nauczysz. To tak jakbyś przeczytała 100000 chińskich tekstów bez jakiejkolwiek znajomości tego języka - chodzi mi o to, że to nie przynosi efektu.

Dlatego bardziej polecam SuperMemo - Espańol para ti (3 części) - właśnie się z niego uczę - jest wiele powtórek - łatwo przyswoić sobie nowe słowo, ale nawigacja w tym programie trochę mnie wkurza.
dokladnie... jak macie jakies notatki, wzglednie inne male pliki to dawajcie:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Sólo en español