Cyt. "Czytam te Twoje bzdety jakie wypisujesz na temat Hiszpanów,masz po prostu problem z sobą i chyba nie jesteś tak dobry jak oni.Charaktery ludzi są rożne i każdy ma swoje za uszami,ale większość Hiszpanów czy też Baskowie są naprawdę wspaniali"
A w czym niby mam być dobry? Zapewniam cie ze w tym czym potrzebuje w tym jestem.
A ty za to masz chyba problem z uważnym czytaniem, pisałem wyraźnie ze nie ma co generalizować i charaktery są różna tu i tam i na całym świecie.
Wam wszystkim odbiła szajba na temat hiszpanów a nie znacie całkowitej prawdy.
cyt."Mają więcej zalet niż wad,więc jeżeli mówisz o nich taki bzdety to znaczy że z ciebie jest zupełna beznadzieja no i Twoja dziewczyna musi mieć paskudny charakter bo jeżeli ona takie zdanie o Hiszpanach to może miała takiego faceta z południa gdzie są wpływy ARABSKIE i tam faceci są z paskudnymi charakterami"
To raczej z ciebie jest totalna beznadzieja jeżeli nie potrafisz tak prostej rzeczy jak czytanie ze zrozumieniem. Nie wiem czy codzienne palnie trawy, co nie dotyczny niestety tylko mlodziezy w tym kraju, to zaleta. Ponadto dla twojej wiadomości w Hiszpani jest największy w Europie odsetek katowanych żon przez mężów. Polecam film "Te doy mis ojos" Po za tym kobiety w hiszpanii przez wiele wiele lat nie mialy wielu praw jak męższczyźni, wręcz były dyskryminowane, pod tym względem to był najbardziej zacofany kraj w europie.
A od mojej dziewczyny się odczep bo jej nawet do pięt nie sięgasz, ma wspaniały latynoski charakter. Pisałem wyraźnie tez ze była z Arabem i to o nich ma najgorsze zdanie.
Nie masz nawet pojęcia jak rodzinni potrafią być Latynosi, hiszpanie wiele mogliby sie jeszcze od nich nauczyć (choć nie twierdze ze jest sporo pozytywnych wyjątków). Ameryka Łacińska i Europa to dwa rózne światy, tam najważniejsza jest rodzina, a w europie pogoń za pieniędzmi. A to ze baba jest od sprzątania u latynosów, popieram w 100%. I jak juz wspomniałem złe i dobre charaktery są po obu stronach oceanu i świata.
I wątek troche poza tematem
Tam gdzie ja mieszkałem, w andaluzji co dzień w telewizji lokalnej była mowa o porwaniach dzieci, tajemniczych zginięciach oraz krwawych konfliktach na tle etnicznym. Także znajomy rolnik skarzyl się na kradzieże cyganów (gitanos), którzy utrzymuję się z kradzieży i handlem narkotykami. Także nie wciskajcie mi bzdur jakim to wspaniałym krajem i rajem jest hiszpania,której dobrze nie poznaliscie nawet.