Pomóżcie mi przetłumaczyć

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę pomóżcie mi to przetłumaczyć. Czy ja się kiedyś nauczę tego hiszpańskiego? dopiero rozpoczęłam naukę ale tak mi kiepsko idzie co z tego że przetłumaczę pojedyńcze słowa jak nie potrafię tego złożyć w jakąś logiczną całość.

My agel dime si tu pipi sigue lindo quisier a comermelo a beso un beso en la boca en los ceno.
Cariño my reyna q pasa q no se nada de ti un beso.
Cariño no se como desirte cuanto te amo dime si resibe el coreo que te mande un beso de tu eterno enamorado.

Co znaczy to "q pasa q"?
q pasa q = que pasa que

Mój aniele, powiedz mi czy twoja .... jest nadal piękna, chciałbym ją zjeść....(dalej nie rozumiem. Ale ogólnie to pierwsze zdanie jest bardzo intymne).

Kochanie, moja królowo, co się dzieje, że nic o Tobie nie wiem (chyba chodzi bardziej o to, że nie ma od Ciebie żadnych wieści). Buziak.

Kochanie, nie wiem, jak Ci powiedzieć jak bardzo Cię kocham. Powiedz mi czy otrzymałaś list, który Ci wysłałem. Buziak od Twojego ukochanego.

:) Pomogłam, na tyle ile umiałam :)
mucho gracias:-)
a czy ktoś powie mi co to znaczy??
a beso un beso en la boca en los ceno.
Najwyrażnie któs pisał do ciebie po hiszpańsku który zna słabo tego języka i dlatego nie wiadomo dokładnie o co chodzi
Oj, no chodzi o to, że chciałby Ci na kolację zrobić minetke, nie wnikaj w każde słowo :P
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Inne