Muzyka Kubańska

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś ma jakieś fajne kawałki z muzyką kubańską (Coś w stylu muzyki z Dirty Dancing 2, ale nie tylko)? Jeżeli tak to moglibyście mi podesłać na maila [email] Bede wdzieczna :)Pozdrawiam
Halina: Mam trochę muzyki kubańskiej ale to musi wysłać moja córka.Skąd zainteresowanie tą muzyką,oczywiście jest wspaniała.
Wszystko zaczelo sie od obejrzenia "Dirty Dancing Havana Nights" :)
Kindzia jak dostaniesz piosenki to przelij mi tytuły to ci sukcesywnie bede uzupełniałP)
Ok
Dzieki :)
Kindzia mam nadzieje ze materiały do hiszpańskiego Ci sie spodobały.Zycze Ci miłej nocyP)
A ma ktoś może kawałki Orishas?
Kindzia a o którą płyte ci ich chodzi to kiedys mogę doslac.P)
Tak na dobra sprawe to nie mam zadnej ich plyty.Jakas najlepsza. Zdaje sie na twoj gust. Spodobal mi sie jeden kawalek i ogolnie slyszalam ze sa niezli, wiec jak by mozna bylo to czekam na maila:) Pozdrawiam
Hej inf. dzieki za piosenke. Bardzo fajna. Jak miałbys cos jeszcze to byłabym wdzieczna ze przeslanie. Pozdrawiam :)
Ej, to naprawde fajne kawalki. Bardzo bardzo bardzo ci dziekuje! Jakby ci sie kiedys nudzilo bardzo to wez jeszcze cos podeslij inf.
Pozdrawiam :)
ja tez moglabym prosic? [email]
Kindzia jak bys mogla mi podeslac jakies fajne pioseneczki kubanskie!Bylabym wdzieczna mail: [email]
Juz wyslalam. Milego sluchania :)
Pozdrawiam
czy ja też mogłabym cię prosić o przesłanie piosenek? Mój mail [email]
Pozdrawiam!
Kasia_21 wybacz mi ze ostatnio mao ci posyłam piosenek postaram sie to nadrobićP))
Gorąco zapraszam na aukcję

CUBA VISTA - THE REAL HAVANNA CLASSICS 2CD (numer 152665302)

http://www.allegro.pl/item152665302_cuba_vista_the_real_havanna_classics_2cd.html

Pozdrawiam
także prosiłabym bardzo o jakieś kubańskie pioseneczki, bede wdzieczna :)
[email]
ja nie zaprasam na aukcje,bo i po co??
w prezencie swiatecznym i noworocznym podaje link

http://www.prtc.net/~fundmusicalia/page7.html

prosze wyslac e-mail(znany z forum emigracji hiszpanskiej) i podam bezposredni link na sciagniecie(zadne p2p!!!)...jest tego sporo,uprzedzam :)
hmm... jeśli macie wolną chwilę to tez bym poprosiła o jakies utwory :) oprócz Orishas :P adres: [email] Z góry dziękuję :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia