małe pytanko

Temat przeniesiony do archwium.
Witam
mam troche nietypowe pytanie, gdzie tu mozna znaleźć jakis kontakt np. mailowy do osob z forum, i czy w ogole jest to mozliwe? Jeszcze sie z tym wszystkim dokladnie nie zapoznalam bo od paru dni tu zagladam wiec na razie ciezko mi cos odnalezc :(
Znaczy do kogo dokładnie?? Do ludzi co tu piszą...?? Bo cię nie rozumiem...
nom wlasnie o tych ludzi mi chodzi :P moze troche motam ale tak juz mam :P
klikasz na login wybranej osoby i wyświetli Ci się takie okienko na samej górze. Każdy zalogowany w tymże okienku ma podany swój mail ;p;p;p pozdro :D ac
Kłamie !!! hmmm ... ciekawe gdzie ja to widziałem ??? no nie wiem !!! Ależ Cię w błąd wprowadziłem :D No to już mnie znasz :D acercapo jestem :D miejscowy błazen :D Pracuję w roli gwiazdki, a nieoficjalnie sprzątam i gotuję :D pozdrawiam i sory za zbłaźnienie :D taka moja praca :D Jak kogos maila chcesz i juz upolowałas to dla Ciebie nawet za darmo mogę zagadać ... no wiesz taka pomoc mała :D Oczywiście za małą opłatą (żart) lol2 pozdrawiam ;p;p;p
taki kłamczuszek z Ciebie mały :P
Nie do końca kłamiesz. Bo jeśli ktoś tam wpisał swojego maila to go tam widać, ale owszem, jeśli nie podał, to nic tam nie znajdziesz... więc jest w Twojej wypowiedzi jakaś prawda ;)
Efcia... Tak ogółem ci powiem, kto tu jest znany i często widziany na tym forum... Jest BeaI, jest wujek Inf :) i jest Icaro... To są dla mnie najsławniejdze osoby na forum, które często tu widzę... A i jeszce oczywiście Jose_Pl też tu często widzę ;P
Zaraz zaraz :D A o mnie zapomniano :( A inf. to mój wujek i proszę sie do niego nie podwalac za bardzo hyhy :D pozdrawiam :D
Wiedziałem tatq, że coś wiem :D hyhy :D jak to dobrze miec wsparcie w ojcu :D te kileo tatq :D
mały mały :D hyhy :D ale nie kłamczuszek ;( Nie udało mi sie pomóc ;( Tak to jest jak sie nie zna a nosa sie wpych gdzie nie trzeba ;( trudno ;( ale chciałem dobrze :D pozdrawiam
Cieszę się, że w końcu wróciłeś do domciu i dałeś znak życia, więc już spokojny mogę iść spać :)
Było cieżko bo runołem ze schodów (13) jak sprzątałem no i pecha mając leżałem plackiem kilka godzin :D Ale jestem :D Troszq boli, ale co tam :D hyhy ... Cały ja :D
No cały Ty, rozhasany baranek! Posprawdzaj, czy wzystkie klepki masz na miejscu (niekoniecznie swoim) :P
lol2 :D tatq :D te kileo dosłownie :D hyhy :D jejq nie wiem :D to stało sie tak nagle :D Gdyby mi ktoś powiedział, że polecę na dół tobym sobie jakies poduszki tam położył, no jakoś sie przygotował ;/ A ty bach i leżę :/ Nawet nie miałem czasu, by się zachichrać tak głupio jak zawsze TO MOJE SŁYNNE HYHY w sytuacjach kryzysowych brzmi YHY ;/ hehe :D pozderki
Powiadają: co cię nie zabije, to cię wzmocni; miejmy nadzieję że i z tego zdarzenia coś dobrego będzie :) Ale teraz już nie nadwerężaj sił i wnet idź zrobić hop do łóżka! Spij spokojnie, synq, niech Ci się już nie śnią żadne schody, hyhy :)
"zachichrać" - no uwielbiam Cię po prostu. Aż monitr oplułam jak to słówko przeczytałam :)
A swoją drogą cieszę się, że nic Ci nie jest.
hyhy :D bo sie zaczerwienie :D ja tez jak sometimes czytam moje bzdur tio sie ślinię i mi piana z pyska leci :D A co tam :D Lubię bombelki :D Agniesiu :D Nie widizłaś jak mój monit wygląda :D taka wariacja artystyczna :D hyhy :D
łojojoj ale konwersacja sie nawiazala z jednego niewinnego pytanka hihi ;P dziekuje za pomoc hihi jaks siem sprobuje skontaktowac z ta jedna z najpopularniejszych osóbek :D hihi a po cio to - moze i wisnia bede - ale nie powiem :P
Efka n....jak szukasz kontaktow do osob w hiszpanii,to sprubuj tu;

http://www.hiszpania-online.com/phpBB2/

pozdro
Temat przeniesiony do archwium.