Witam
mam troche nietypowe pytanie, gdzie tu mozna znaleźć jakis kontakt np. mailowy do osob z forum, i czy w ogole jest to mozliwe? Jeszcze sie z tym wszystkim dokladnie nie zapoznalam bo od paru dni tu zagladam wiec na razie ciezko mi cos odnalezc :(
Znaczy do kogo dokładnie?? Do ludzi co tu piszą...?? Bo cię nie rozumiem...
efka_n
21 gru 2006
nom wlasnie o tych ludzi mi chodzi :P moze troche motam ale tak juz mam :P
acercapo
21 gru 2006
klikasz na login wybranej osoby i wyświetli Ci się takie okienko na samej górze. Każdy zalogowany w tymże okienku ma podany swój mail ;p;p;p pozdro :D ac
acercapo
21 gru 2006
Kłamie !!! hmmm ... ciekawe gdzie ja to widziałem ??? no nie wiem !!! Ależ Cię w błąd wprowadziłem :D No to już mnie znasz :D acercapo jestem :D miejscowy błazen :D Pracuję w roli gwiazdki, a nieoficjalnie sprzątam i gotuję :D pozdrawiam i sory za zbłaźnienie :D taka moja praca :D Jak kogos maila chcesz i juz upolowałas to dla Ciebie nawet za darmo mogę zagadać ... no wiesz taka pomoc mała :D Oczywiście za małą opłatą (żart) lol2 pozdrawiam ;p;p;p
efka_n
22 gru 2006
taki kłamczuszek z Ciebie mały :P
Jose_PL
22 gru 2006
Nie do końca kłamiesz. Bo jeśli ktoś tam wpisał swojego maila to go tam widać, ale owszem, jeśli nie podał, to nic tam nie znajdziesz... więc jest w Twojej wypowiedzi jakaś prawda ;)
xxxkkkxxxkkkxxx
22 gru 2006
Efcia... Tak ogółem ci powiem, kto tu jest znany i często widziany na tym forum... Jest BeaI, jest wujek Inf :) i jest Icaro... To są dla mnie najsławniejdze osoby na forum, które często tu widzę... A i jeszce oczywiście Jose_Pl też tu często widzę ;P
Zaraz zaraz :D A o mnie zapomniano :( A inf. to mój wujek i proszę sie do niego nie podwalac za bardzo hyhy :D pozdrawiam :D
acercapo
22 gru 2006
Wiedziałem tatq, że coś wiem :D hyhy :D jak to dobrze miec wsparcie w ojcu :D te kileo tatq :D
acercapo
22 gru 2006
mały mały :D hyhy :D ale nie kłamczuszek ;( Nie udało mi sie pomóc ;( Tak to jest jak sie nie zna a nosa sie wpych gdzie nie trzeba ;( trudno ;( ale chciałem dobrze :D pozdrawiam
Jose_PL
22 gru 2006
Cieszę się, że w końcu wróciłeś do domciu i dałeś znak życia, więc już spokojny mogę iść spać :)
acercapo
22 gru 2006
Było cieżko bo runołem ze schodów (13) jak sprzątałem no i pecha mając leżałem plackiem kilka godzin :D Ale jestem :D Troszq boli, ale co tam :D hyhy ... Cały ja :D
Jose_PL
22 gru 2006
No cały Ty, rozhasany baranek! Posprawdzaj, czy wzystkie klepki masz na miejscu (niekoniecznie swoim) :P
acercapo
22 gru 2006
lol2 :D tatq :D te kileo dosłownie :D hyhy :D jejq nie wiem :D to stało sie tak nagle :D Gdyby mi ktoś powiedział, że polecę na dół tobym sobie jakies poduszki tam położył, no jakoś sie przygotował ;/ A ty bach i leżę :/ Nawet nie miałem czasu, by się zachichrać tak głupio jak zawsze TO MOJE SŁYNNE HYHY w sytuacjach kryzysowych brzmi YHY ;/ hehe :D pozderki
Jose_PL
22 gru 2006
Powiadają: co cię nie zabije, to cię wzmocni; miejmy nadzieję że i z tego zdarzenia coś dobrego będzie :) Ale teraz już nie nadwerężaj sił i wnet idź zrobić hop do łóżka! Spij spokojnie, synq, niech Ci się już nie śnią żadne schody, hyhy :)
"zachichrać" - no uwielbiam Cię po prostu. Aż monitr oplułam jak to słówko przeczytałam :)
A swoją drogą cieszę się, że nic Ci nie jest.
acercapo
22 gru 2006
hyhy :D bo sie zaczerwienie :D ja tez jak sometimes czytam moje bzdur tio sie ślinię i mi piana z pyska leci :D A co tam :D Lubię bombelki :D Agniesiu :D Nie widizłaś jak mój monit wygląda :D taka wariacja artystyczna :D hyhy :D
efka_n
23 gru 2006
łojojoj ale konwersacja sie nawiazala z jednego niewinnego pytanka hihi ;P dziekuje za pomoc hihi jaks siem sprobuje skontaktowac z ta jedna z najpopularniejszych osóbek :D hihi a po cio to - moze i wisnia bede - ale nie powiem :P
RP 1
17 mar 2007
Efka n....jak szukasz kontaktow do osob w hiszpanii,to sprubuj tu;