wyjazd na wakacje do hiszpanii

Temat przeniesiony do archwium.
witam wszystkich. mam pytanie, czy ktos z Was zna adresy biur turystycznych, w ktorych sa tanie wyjazdy do hiszpanii na wakacje? od dluzszego czasu rozgladam sie za tanimi ofertami i raczej wszystkie wycieczki granicza w tych samych cenach (2.tyg 1800zl- min). czy moze ktos z Was moze mi polecic jakas ciekawa oferte? bylabym bardzo wdzieczna. moze ktos, ktos z forumowiczow byl na wakacjach w hiszpanii i koszty wycieczki nie byly tak przerazajace : )
dziekuję i czekam na odp !
Ja korzystałam z biura podróży o nazwie Sigma Travel i byłam zadowolona-wszystko było bardzo dobrze zorganizowane. Jeśli chodzi o koszty to nie jestem teraz zorientowana.
A moze ktos z Was byl na Costa Brava w Lloret de Mar? To miejsce wydaje sie b.interesujace, jest ktos kto moze podzielic sie wrazeniami? : D ciao
aj ja bylam...życie rozrywkowe to tam kwitnie...:)
ooo jednaj sie ktos znalal :)
czy mozesz mi powiedziec z ktorego biura podrozy korzystalas? dzieki b. i czekam na odpppp
Ja ci moge polecic firmę Interhome. Co prawda nie jest to biuro podrozy ale firma wynajmująca mieszkania w całej Europie. Jesli sie dobrze poszuka to można znależć mieszkanie w atrakcyjnej cenie w samym centrum miasta i koszt pobytu bedzie nizszy niz w biurze podrozy. (www.interhome.pl)
A czy ktos z Was byl na wakacjach na Majorce ?? Jesli tak to prosze o informacje (biuro podrozy, orientacyjne ceny itp) bede bardzo wdzieczna. Pozdrawiam Goraco wszystkich uzytkownikow forum :**
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia