Muzyka.. :):)

Temat przeniesiony do archwium.
Czy znacie może jakieś piosenki w stylu Latino Lover - Loony ?? Tak szczerze to nie wiem nawet w jakim języku ona śpiewa... ale chodzi mi o piosenki w tym klimacie.. dosyć żywe
Jak można nie wiedzieć, że to english i español ?! Posłuchaj sobie innych utworków Loony: Viva el amor jest fajne ;p
pozdr
Ja też poszukuje coś do tańca.Może ktoś pomoże.
hyhy :D Muzyka moje życie :D Zaraz naskrobie Cio jakiś spisik, ale czy to ma być tylko spanish language ?!
tak
Loona – Oye el boom
Loona – Viva El Amor
Loona – Maboleo
Loona – Bailando
Loona – Rythm of The Night
Shakira – Ojos Asi
Shakira – Te Aviso Te Anucio
Shakira – Suerte
Shakira – La Tortura

Tu masz przydatny link, jeżeli szukasz muzyki do tańca:
http://www.hiszpanski.ang.pl/Muzyka_do_samby_salsy_i_cha_cha_4433.html
(Trzeba było najpierw looknąć czy nie ma gdzieś czegoś co szukasz)

A do wyboru masz wielu, wielu wykonawców ;] Najbardziej znani jacy przychodzą mi na myśl to: J.Lo, Shakira, Natalia Oreiro (do tańca tak srednio), Loona, Ricky Martin, Enrige Iglesias (lol2) hyhy nie wiem co dalej, ale szpernij wyszukiwarce ! ja tak zrobiłem, ale nie ma sensu wszystkiego tu wklejać ;)
O jeszcze o mojej Kryśce żem zapomniał :D Ona to po hiszpańsku pięknie śpiewa :D christina Aguilera znaczy ;)
oy acercapo.. o Loone to bym Cie nie podejrzewała hihi
a do tańczenia najlepszy david bispal:) i
Los fabulsos calsilla- el matadore,
mambo tequila Azucar moreno
to do SUPER tanczenia:)
a do sluchanoa KOCHAM 'Camila'-zespól meksykanskich chłopaków z PRZE boskimi piosenkami:) (np.Todo cambio, abrazame.. i cala reszta)
może Cie zadziwię, ale EURODANCE 90 (czyli muzyka lat 90) to mój ulubiony okres w dziejach pop. Ace of Base kocham po prostu, do Loony się nieźle wywija tyłeczkiem, E*Rotic ma fajne pisenk, Fun factory i wielu innych wspaniałych wykonawców. hyhy :D Dzięki nim mamy teraz cos takiego jak electric, hip-hop, rap i inne denne rytmy ;]
Jeszcze mam Cię zadziwiać ;>
:| lepiej nie ;) starczy mi zadziwienia aż na tydzien wyjazdu do hiiiiiiszp :) SALUDOS wiec i BESOS wszystkim:) na tydz;)
ale ja poszukuje piosenek dance a nie do tańca towarzyskiego.
Temat przeniesiony do archwium.