Feliz Navidad!!

Temat przeniesiony do archwium.
Szaowna forumowa rodzino, drodzy forumowicze.
Za chwilę wyłączę mój komputerek, wezmę w rękę walizę i udam się na załużony, świąteczy wypoczyn. W związku z tym już teraz życzę Wam wszystkim ZDROWIA, spokojnych świąt i wszystkiego dobrego w kolejnym roku.
:)
FELIZ NAVIDAD!!!
Aga
I dla Ciebie Aga, wypoczywaj i bądź szczęśliwa wśród swoich, no i oczywiście czekamy na Ciebie:)
A reszcie też składam życzenia świąteczne, abyście te dni spędzili w spokoju i szczęśliwie, no i oczywiście nie przejadajcie się:)!
Wzajemnie:) zdrowych i wesolych Swiat:)
Ja również życzę Wesołych Świąt wszystkim Forumowiczom ! :)
Skoro już zaczął się czas składania życzeń, to i ja się dołączam - dużo radości, pokoju i nadziei na święta i na po świętach :)
i ja, małe bejbe się dołączam do życzeń :P i wszystkim nanananana zyczę :)
i pozdrawiam oh ah eh uh i w ogóle - o - takich świąt Wasm życzę hyhy :)
Gdy na dachu parkuje renifer
koledy mruczy kaloryfer,
gdy choinka zdobi najwazniejszy kat
ja WAM zycze Wesolych Swiat.
To i ja się przyłączę:
Chcę Wam wszystkim życzyć zdrowych, radosnych, pogodnych Świąt, góry prezentów i przede wszystkim ciepłej rodzinnej atmosfery, aby czas spędzony z bliskimi zapamiętany był na długo.
W nadchodzącym Nowym Roku życzę wszelkiej pomyślności, samych sukcesów i radości.

Feliz Navidad y Próspero Año Nuevo!
A dokładnie rok temu tak rodzinka gaworzyła tu sobie - http://www.hiszpanski.ang.pl/swieta_7686.html :)
I ja skladam Wam wszystkim zyczenia zdrowych i spokojnych Swiat Bozego Narodzenia
Yo también deseo Felices Fiestas y un Próspero Año Nuevo a todos aquellos foreros que se lo hayan merecido, muy especialmente a los que hacen cada dia un pequeño esfuerzo para aprender la lengua castellana.

¡Paz,Salud y Amor!
Temat przeniesiony do archwium.

»

Brak wkładu własnego